Skriv sökord

Sparbanken Västra Mälardalen hyllar vardagshjältar istället för att fira 175 år

Corona I samhället
hyllar vardagshjältar

Senast uppdaterad: 29 april, 2020

Istället för att fira sin egen 175-årsdag väljer Sparbanken Västra Mälardalen att hylla andra. Först ut är vårdpersonal i Kungsör som firas med tårta på valborgsmässoafton. Genom att mejla till Sparbanken kan man nominera vardagshjältar i Västra Mälardalen som man vill hylla med en tårta eller en blomma.

– Vi hade tänkt fira vårt jubileum på många olika sätt under våren, med våra kunder och med alla som bor här i Västra Mälardalen. Men ibland blir det inte som man tänkt sig. Istället för att fira vår egen 175-årsdag väljer vi att hylla andra, förklarar Mikael Bohman, VD på Sparbanken Västra Mälardalen och fortsätter:

– I anslutning till vår födelsedag hyllar vi vårdpersonal i Kungsör. Kommande veckor gör vi samma sak för vårdens vardagshjältar i Köping och Arboga.

Genom att mejla till hylla@sparbankenvm.se kan alla som vill nominera vardagshjältar och goda gärningar i Västra Mälardalen. Hyllningståget pågår under april och maj.

– När man nominerar får man ange om man vill hylla med en tårta eller en blomma. På så vis får våra lokala bagare och florister också lite stöttning i dessa svåra tider, säger Bohman.

För mer information
Mikael Bohman, VD
Telefon 0221–344 58
Mobil 070–556 52 35
E-post mikael.bohman@sparbankenvm.se

Fakta om Sparbanken Västra Mälardalen
Sparbanken Västra Mälardalen är en äkta Sparbank. Det innebär bland annat att vi inte har några aktieägare. Istället har vi en idé som går ut på att varenda krona som våra kunder sparar hos oss ska stanna kvar i det lokala ekonomiska kretsloppet och främja Västra Mälardalens utveckling. Och de pengar vi tjänar ska komma till nytta för alla som bor och verkar här i trakterna.

Sparbanken Västra Mälardalen har ca 85 anställda vid fyra kontor i Köping, Arboga, Kungsör och Kolsva. För mer information om Sparbanken Västra Mälardalen besök www.sparbankenvm.se.

Dela sidan: