Skriv sökord

Sparbanken Västra Mälardalen – Digitalt valborgsfirande med lokala artister på Västmanlands Television

Corona I samhället
Digitalt valborgsfirande med lokala artister

Senast uppdaterad: 29 april, 2020

På torsdag den 30 april klockan 18 sänds ett extrainsatt valborgsprogram i Västmanlands Television. Det är Sparbanken Västra Mälardalen som står för idén och initiativet. Skönsång, intervjuer och vårtal är några av programpunkterna. Programmet kan ses under hela valborgshelgen.

I vanliga fall hade många samlats runt en brasa någonstans i Västra Mälardalen. Där hade det troligtvis varit körsång och fyrverkerier, och kanske något vårtal. Nu är omständigheterna annorlunda – människor ska inte samlas på samma sätt som annars.

– Därför har vi på Sparbanken tagit initiativ till ett digitalt valborgsprogram, med underhållning från några av våra duktiga lokala artister. Vi hoppas att programmet ska kunna glädja och förgylla lite i denna annorlunda tid, säger Denny Hedenström, Marknadschef på Sparbanken Västra Mälardalen.

Pontus Henkel, Köpingssonen som har utbildat sig till musikalartist i London, uppträder, liksom skönsjungande Mikaela Loord från Köping. Dessutom kommer Elina Hultman från Arboga och sjunger in våren.

– Programmet sänds i Västmanlands Television klockan 18 på valborgsmässoafton, men går även att titta på därefter, via www.vastmanland.tv, avslutar Denny Hedenström.

För mer information
Denny Hedenström, Marknadschef
Telefon 0221–344 27
E-post denny.hedenstrom@sparbankenvm.se

Fakta om Sparbanken Västra Mälardalen
Sparbanken Västra Mälardalen är en äkta Sparbank. Det innebär bland annat att vi inte har några aktieägare. Istället har vi en idé som går ut på att varenda krona som våra kunder sparar hos oss ska stanna kvar i det lokala ekonomiska kretsloppet och främja Västra Mälardalens utveckling. Och de pengar vi tjänar ska komma till nytta för alla som bor och verkar här i trakterna.

Sparbanken Västra Mälardalen har ca 85 anställda vid fyra kontor i Köping, Arboga, Kungsör och Kolsva. För mer information om Sparbanken Västra Mälardalen besök www.sparbankenvm.se.

Dela sidan: