Skriv sökord

Sparbanken Tanum – Livesändningen från Grebbestad fick sociala medier att explodera!

Corona I samhället
sociala medier att explodera

Senast uppdaterad: 23 april, 2020

Samla ett gäng kunniga optimister och en ”mellostjärna”. Addera sedan en idyllisk sjöbod och en rejäl portion magiskt västkustväder. Resultatet? En livesänd talkshow från Grebbestad som igår gjorde succé. Bakom initiativet står Sparbanken Tanum med marknadschefen Henrik Carlsson i spetsen:
”Detta hade jag inte ens kunnat drömma om. I skrivande stund har över 10 000 människor tittat på livesändningen via Facebook och hela tiden tillkommer tittare som väljer att kolla i efterhand. Vill man går det också bra att kolla på sändningen på bankens Youtube-kanal. ”Mange” Olsson från Drängarna och de andra gästerna sken verkligen ikapp med solen igår kväll”, säger Henrik Carlsson lyriskt.

Stärkta av gårdagens resultat satsar banken på ytterligare två sändningar. Till det kommande avsnittet, som går av stapeln på onsdag klockan 19.00, besöks man bland annat av musikerna i Bröderna Haaks, optimisten och idésprutan Jon Larsson, samt Ida Östholm. Ida har skapat en facebookgrupp där medlemmarna hjälper varandra med vardagsbestyr i dessa pandemi-tider. Inför det tredje, och sista avsnittet, verkar det vara något alldeles speciellt på gång.
” Ja, vi har en fantastisk gäst på väg in. Det är en av norra Bohusläns mest kända personer och vi är otroligt glada att hen vill vara med i vår show. I mitten av nästa vecka hoppas vi att allt är på plats. Jag både tror och hoppas på tittarrekord”, avslutar en energisk Henrik Carlsson på Sparbanken Tanum.

Initiativet och talkshowen Norra Bohuslän Live! har valt att fokusera på optimism, i en tid där många har det jobbigt, och det verkar onekligen som nordbohusläningar vill ha mer av den varan.

Sparbanken Tanum är en självständig bank utan aktieägare. Banken har ca 40 anställda på sina kontor i Tanumshede, Grebbestad och Hamburgsund. Med en affärsvolym på omkring 15 miljarder kronor, 17 000 privatkunder och 3 000 företags- och föreningskunder är man den dominerande banken i norra Bohuslän.

För frågor kring denna pressrelease, vänligen kontakta henrik.carlsson@sparbankentanum.se, alternativt 0525 – 649 44.

Dela sidan: