Skriv sökord

Roslagens Sparbank besöktes av finansmarknadsminister Max Elger

Opinion
Malin Pellborn, Roslagens Sparbank, Olle Jansson och Ulrika Falk, båda oppositionsråd, Norrtälje kommun, finansmarknadsminister Max Elger, samt Aleksandar Srndovic från bankens styrelse och Häveröstiftelsen.

Senast uppdaterad: 15 augusti, 2022

Mitt i sommaren fick Roslagens Sparbank besök av Finansmarknadsministern Max Elger samt Ulrika Falk och Olle Jansson, båda oppositionsråd i Norrtälje Kommun.

På plats på Roslagens Sparbanks kontoret i Älmsta diskuterades bland annat vikten av den lokala Sparbanken och bankens stiftelser för att fortsätta utveckla kommunen och finnas nära kunderna.

– Vi pratade också om inflationssiffran som ju uppgick till 8,5 % i juni (högsta inflationstakten på 30 år!) och påverkan på allas ekonomi nu när så mycket blir dyrare snabbt, samtidigt som räntorna stiger. Bankens roll i allt som händer diskuterades och vikten att fortsätta värna om det lokala, berättar Malin Pellborn, chef för bankens avdelning för Hållbarhet, Marknad och Kommunikation.

På bilden syns Malin Pellborn, Roslagens Sparbank, Olle Jansson och Ulrika Falk, båda oppositionsråd, Norrtälje kommun, finansmarknadsminister Max Elger, samt Aleksandar Srndovic från bankens styrelse och en av bankens stiftelser för utveckling av Häveröbygden; Häveröstiftelsen

Om Roslagens Sparbank

“Ett attraktivt och öppet Roslagen i tillväxt”, så lyder vår vision. Men hur bidrar vi till vår vision? Vi lämnar tillbaka en del av vinsten istället för att dela ut till aktieägare för några sådana har vi inte.

Sedan 2001 har vi avsatt drygt 145 miljoner kronor som gör nytta i Roslagen. Huvuddelen har hanterats av bankens stiftelser för Näringsliv & Kultur respektive Forskning & Utbildning som genom åren stöttat många olika skolaktiviteter, kulturevenemang, samlingslokaler, föreningar, idrottsklubbar med mera.

Vi har kontor i Norrtälje, Rimbo, Hallstavik och Älmsta. Välkomna hit!

roslagenssparbank.se

Dela sidan: