Skriv sökord

Sparbanken Västra Mälardalen – Sparbankspromenad i ny tappning – anpassas efter corona i höst

Corona I samhället
webbinarium, skogsbarometern, corona i höst, Tolerans och medmänsklighet, Nyhetsbrev, Medlemsinformation nr. 47 2020, Nyhetsbrev Juridik och Compliance

Senast uppdaterad: 20 oktober, 2020

I vanliga fall sker Sparbankspromenaden i Arboga första söndagen i oktober. Men i år är ingenting som vanligt. ”Vi coronaanpassar Sparbankspromenaden, vilket innebär att du kan gå när som helst under vecka 43 och 44, och du kan se karta, fylla i svar på frågor och skicka in ditt tävlingsbidrag digitalt om du vill”, säger Denny Hedenström, marknadschef på Sparbanken.

Vill man hellre hämta en karta och en talong kan man göra det på valfritt Sparbankskontor.

– En annan nyhet är att Sparbankspromenaden kommer att genomföras på alla våra tre orter, Köping, Arboga och Kungsör. Vi samarbetar med Köping-Kolsva Orienteringsklubb och Arboga Orienteringsklubb, som hjälpt till att ta fram slingorna för respektive ort, säger Denny Hedenström.

Slingorna är cirka 1,5 kilometer långa, och längs vägen finns orangemålade stolpar utsatta – på varje stolpe finns en bokstav – tillsammans bildar sedan bokstäverna ett ord.

– På varje stolpe finns också en QR-kod med en länk till ett årtal i vår 175-åriga historia, så man kan få lära sig ett och annat också, säger Hedenström.

För att tävla om priserna, presentkort i lokal handel, ska man klura ut ordet och svara på en utslagsfråga om banken.

– Vi hoppas att många vill vara med och gå. Genom promenaden slår vi ett slag för hälsan, motionen, men även för vår egen 175-åriga historia eftersom Sparbanken Västra Mälardalen jubilerar i år, avslutar Denny Hedenström.

För mer information
Denny Hedenström, marknadschef
Telefon 0221–344 27
E-post denny.hedenstrom@sparbankenvm.se

Vill du gå Sparbankspromenaden och lämna in svar digitalt?
Gå in på www.sparbankenvm.se – där hittar du karta, formulär och all information du behöver.

Fakta om Sparbanken Västra Mälardalen
Sparbanken Västra Mälardalen är en lokal Sparbank. Det innebär bland annat att vi inte har några aktieägare. Istället har vi en idé som går ut på att varenda krona som våra kunder sparar hos oss ska stanna kvar i det lokala ekonomiska kretsloppet och främja Västra Mälardalens utveckling. Och de pengar vi tjänar ska komma till nytta för alla som bor och verkar här i trakterna.

Sparbanken Västra Mälardalen har ca 85 anställda vid fyra kontor i Köping, Arboga, Kungsör och Kolsva. För mer information om Sparbanken Västra Mälardalen besök www.sparbankenvm.se.

Dela sidan: