Skriv sökord

Pressmeddelande – Laholms Sparbank

Aktuellt I samhället

Laholms Sparbank står självrisken (max 5.000kr) för de hushåll och företag inom Laholms kommun som drabbats av den senaste veckans höga vattenflöden i Lagan

Den senaste tidens rikliga nederbörd över södra Sverige har medfört att Lagan och andra vattendrag som rinner genom Laholms kommun, under senaste helgen och under innevarande vecka når sina högsta nivåer på många år. Ett antal hushåll har drabbats i form av översvämmade källare m.m. vilket utöver en massa extra arbete också innebär att ekonomin påverkas i form av självrisk på försäkringar. För hushåll med liten eller ingen marginal är detta en katastrof!

Laholms Sparbank värnar om en god samhällsutveckling för invånarna i Laholms kommun och har därför beslutat stå för självrisken (max 5.000kr) för de hushåll och företag (företaget ska vara kund i Laholms sparbank) inom kommunen som drabbats av översvämningsskador.

Laholm 2020-02-26

Laholms Sparbank

Lars-Göran Persson

Lars-Göran Persson

För mer information, kontakta VD Lars-Göran Persson

lars-goran.persson@laholmssparbank.se eller 070-600 7707

Om Laholms Sparbank

Laholms Sparbank startades 1857 och är verksam inom Laholms kommun med kontor i Laholm, Knäred, Skummeslöv och Våxtorp. Laholms Sparbank är marknadsledande inom sitt verksamhetsområde.

Dela sidan: