Skriv sökord

Susanne Kallur blir ny vd för Snapphanebygdens Sparbank

Aktuellt
Susanne Kallur blir ny vd Snapphanebygdens Sparbank

Senast uppdaterad: 11 april, 2024

Nu är det klart vem som efterträder Jörgen Borgström som vd i Snapphanebygdens Sparbank. Det blir Susanne Kallur, tidigare vd i Sparbanken Syd som blir vd i banken. Styrelseordförande Stefan Larsson är mycket nöjd och ser fram emot bankens fortsatta utveckling.

– Vi har haft ett mycket stort intresse för tjänsten och det är jättekul att kunna presentera Susanne Kallur som ny vd för banken. Det känns tryggt att få en ny vd med lång och gedigen bankerfarenhet. Susanne har tidigare – bland annat – varit vd för Sparbanken Syd. Det är tydligt att det lockar att få leda en välskött sparbank som värnar det lokala, säger Stefan Larsson.

1 juni är Susannes första arbetsdag på banken.

– Vi är angelägna om en god start och Susanne och jag kommer inledningsvis arbeta tillsammans. Det skapar möjlighet för ett bra överlämnande och jag ser fram emot att introducera henne för kunder och samarbetspartners på bästa sätt, säger Jörgen Borgström.

Om Snapphanebygdens Sparbank

Snapphanebygdens Sparbank är en framgångsrik bank med god tillväxt och mycket nöjda kunder. Vi är den lilla fristående Sparbanken som erbjuder den absolut bästa servicen. Med kontor i Bjärnum finns vi alltid nära våra kunder. Vår målsättning är att vara det självklara valet för kunderna i bygderna runt omkring. Vi är stolta medlemmar i Sparbankernas Riksförbund och samarbetar med Swedbank för att erbjuda våra kunder alla tjänster inom bank och försäkringar oavsett om det är till privatpersoner eller företag. Läs mer på www.snapphanebygdenssparbank.se

Dela sidan: