Skriv sökord

Ny verkställande tjänsteman för Sparbanksstiftelsen Lidköping utsedd

I samhället

Senast uppdaterad: 7 maj, 2021

Johan Hjelmaeus tar över rollen som verkställande tjänsteman (VT) efter Sture Kjell i samband med Sparbanken i Lidköpings Årsstämma i april 2021.

Johan arbetar idag som affärsutvecklare vid Sparbanken i Lidköping ,utöver att han leder teamet för Private Banking. Tjänsten som verkställande tjänsteman är i en omfattning om 50 % . Johan kvarstår resterande del av sin tjänst arbeta som affärsutvecklare i banken.

”Johan gjorde ett starkt intryck på Sparbanksstiftelsens styrelse i samband med rekryteringsprocessen. Han visade kreativitet, relationsbyggande och kanske viktigaste av allt ett starkt engagemang för Sparbanksandan” säger Maria Källsson styrelseordförande i Sparbanksstiftelsen.

Med en bred bakgrund som revisor för PWC, delägare och mäklare i Alvhem mäkleri i Göteborg och flera olika positioner i Sparbanken under 7 år samt ett brett kontaktnät i Lidköpings idrottsrörelse, kultur- och näringsliv känner vi oss i styrelsen mycket stolta och glada att presentera honom som vår nya VT efter stämman i april nästa år.

Sture Kjell har avböjt en ny period efter fyra år som VT. Sture har en lång karriär på  Sparbanken och Föreningsbanken som bland annat kreditchef och vice VD.

För fler frågor kontakta
Maria Källsson, Styrelseordförande  Sparbanksstiftelsen, maria@kallsson.com

Fredrik Blad, VD Sparbanken Lidköping fredrik.blad@sparbankenlidkoping.se

Dela sidan: