Skriv sökord

Heja på Sverige i bronsmatchen tillsammans med Sparbanken

I samhället
Östersjöfrågor, Sölvesborg-Mjällby Sparbank
Stefan Ohlson, VD på Sölvesborg-Mjällby Sparbank

Senast uppdaterad: 17 augusti, 2023

Sölvesborg-Mjällby Sparbank visar lördagens bronsmatch från fotbolls VM på storbild på Stortorget i Sölvesborg. Kom och heja på Svenska damlandslaget när de spelar om tredje platsen mot värdlandet Australien.

Sparbanken har sökt och fått tillstånd att visa lördagens match om tredje plats i damfotbolls VM på Stortorget i Sölvesborg. Matchen visas på en 27 kvm storbildsskärm och vi välkomnar alla sölvesborgare och andra att ta med en stol, gärna klä sig i blågult för att tillsammans heja fram Sverige.

Vi börjar med uppsnack kl. 9
Matchstart kl.10

Evenemanget arrangeras av Sölvesborg-Mjällby Sparbank som fått hjälp av Sölvesborgs kommun, Näringslivskontoret för att kunna genomföra evenemanget.

Anledningarna är flera, men på samma gång en enda: vi vill vara världens bästa Sparbank för folk i bygden. Genom att bjuda på folkfest så enar vi bygden där vi får glädjas tillsammans.

Kort om Sölvesborg-Mjällby Sparbank

Banken som bryr sig. Med hjärta för bygden. Det är inte konstigt att våra känslor för människorna, företagen och den här platsen är starka och varma, vi har följts åt och vuxit tillsammans ända sedan Sölvesborg-Mjällby Sparbank etablerades 1839. I drygt 180 år alltså. Vi är en bank för alla i en alldeles särskilt härlig bygd, och den vill vi ge extra kraft, dels för att det ska vara tryggt och utvecklande att bo, leva och verka här men också för att det ska vara lite roligare och mer spännande, lite oftare.

Hårda fakta om Sölvesborg-Mjällby Sparbank

Medarbetare: ca 30
Kontor: 2
Affärsvolym: drygt 11,2 miljarder
Devis: Hjärta för bygden

Kerstin Olby
Kerstin Olby
Kommunikatör för Sparbankernas Riksförbund
kerstin.olby@sparbankerna.se
Dela sidan: