Skriv sökord

Fryksdalens Sparbank öppnar i Torsby i april

Hållbarhet
Urban Rohdin, vd Fryksdalens Sparbank
Urban Rohdin, VD på Fryksdalens Sparbank

Senast uppdaterad: 18 mars, 2024

Dörrarna till Torsbys nyaste bank slås upp den 18 april när Fryksdalens Sparbank öppnar nytt kontor.

– Ombyggnationen av lokalerna har flutit på bra och vi har även hunnit rekrytera personal till vårt nya kontor, så vi planerar att öppna i Torsby redan om en månad den 18 april, säger Urban Rohdin, vd på Fryksdalens Sparbank.

Bankkontoret öppnar iaffärslokalen i det nya höghuset Mejerskan i centrala Torsby och kontorschef blir Henrik Appel, som idag jobbar som företagsrådgivare på Sunnekontoret.
–Det känns mycket bra att vi nu kan gå ut med öppningsdatum för vårt nya kontor. Vi har i nuläget många kunder i området och i och med etableringen i Torsby kan vi erbjuda en bättre service till både nya och befintliga kunder här, säger Urban Rohdin.

Öppet varje vardag

Bankkontoret kommer att erbjuda banktjänster och personlig rådgivning för privat- och företagskunder och även vara öppet för drop in-ärenden varje vardag. Fryksdalens Sparbank har idag kontor i Sunne och Sysslebäck.

Det var för cirka ett år sedan som Fryksdalens Sparbanks styrelse beslutade att öppna ett bankkontor i Torsby.
– Beslutet att öppna ett nytt kontor är ett viktigt steg i bankens strävan att bedriva bankverksamhet med hög kundnöjdhet, lokala medarbetare och lokalt beslutsmandat. Vi vill stärka vår närvaro i vårt verksamhetsområde som våra huvudmän har bestämt är Sunne, Torsby och Kils kommuner, säger Urban Rohdin.

Fristående bank

Fryksdalens Sparbank är en lokal och fristående bank med huvudkontor i Sunne sedan 1856. Sedan 2012 finns även ett kontor i Sysslebäck. Sparbank är en helt egen bolagsform med en affärsmodell som tydligt bygger på den lokala förankringen. Sparbanksidén
handlar om både affärer och samhällsnytta, där ingen enskild kan göra anspråk på vinsten.
fryksdalenssparbank.se

Dela sidan: