Skriv sökord

Dalslands Sparbank: Vi har ett beslut!

Corona I samhället
coronadrabbade verksamheter, Första undernyhet Sparbankerna. Föreningsstöd, Största coronastödet, Beachen bryggan bastun, Effekterna av Corona, Flytta ut, Kaffekalas, Sveriges mest solida banker, Filmserie med lokala artister, Vårens stipendiater utsedda av, Sparbanksstödet, Sparbanken Skånes årsstämma 2020

Senast uppdaterad: 26 juni, 2020

Tillsammans utvecklar vi Dalsland Del 2 är satsningen som har riktat sig till de föreningar och ideella sammanslutningar som tidigare inte fått del av något stöd från Dalslands Sparbank men som drabbats av negativa ekonomiska effekter av Covid-19.

Ansökningsperioden för Tillsammans utvecklar vi Dalsland Del 2 är nu avslutad och vi har ett beslut!

Avsatta medel för denna satsning är ytterligare 660 000 kronor som 73 stycken föreningar och ideella sammanslutningar nu kommer att dela på, säger Sofia Falkman marknadsansvarig på Dalslands Sparbank.

– Det dalsländska föreningslivet ligger oss väldigt varmt om hjärtat så därför känns det jätteroligt att vi hjälper till ytterligare att säkerställa att våra många fina verksamheter stora som små runt om i Dalsland kan överleva och fortsätta sin verksamhet. Detta är en fortsatt del i det lokala arbete vi gör för att stötta vårt Dalsland i den tid vi befinner oss i, säger Sofia Falkman.

Dalslands Sparbank följer utvecklingen i verksamhetsområdet löpande. Inget ytterligare stöd är till dags dato beslutat, men vid fortsatta restriktioner till följd av pandemin kan sådana beslut komma snabbt.

Tillsammans är vi starka – Tillsammans utvecklar vi Dalsland!

Se vilka föreningar och ideella sammanslutningar som fått sina ansökningar beviljade. Information om bankens lokala initiativ uppdateras på www.viardalsland.se.

Lena Karlsson
Lena Karlsson
lena.karlsson@sparbankerna.se
Dela sidan: