Skriv sökord

Sparbanken Sjuhärad söker privatrådgivare till kontoret i Fristad

Lediga tjänster
Ledig tjänst Privatmarknadschef sökes till Sparbanken Sjuhärad

Senast uppdaterad: 21 december, 2023

Får du energi av att lösa kunders frågeställningar? Vill du arbeta på en expansiv marknad där kontoret bidrar till att utveckla bygden?

Till kontoret i Fristad söker vi ersättare till en kollega som gått vidare till nya utmaningar internt. Vi söker dig som har erfarenhet av privatrådgivning och som vill vara en del av en bank som arbetar nära våra kunder. Sparbanken Sjuhärad är marknadsledande på orten och kontoret ansvarar för drygt 5000 privat- och 500 företagskunder och har en affärsvolym på drygt 4,2 miljarder. Kontoret i Fristad och Bollebygd tillhör samma enhet och har ett nära samarbete med varandra.

Som privatrådgivare är du primära kontakten för dina kunder med ansvar för deras totala affär. Som privatrådgivare arbetar du med rådgivning och försäljning inom områden som betala, låna, spara, pension, försäkringar samt familjejuridik. Du arbetar proaktivt med dina befintliga kunder och skapar affärer med nya kunder.

Vem är du?

Vi letar efter dig som trivs med att träffa människor och utveckla affärsrelationer. Centralt är att du har ett affärsfokus i allt du gör och är lyhörd för kundernas önskemål genom att skapa lösningar som är anpassade efter deras behov. Ditt arbetssätt skall karakteriseras av initiativtagande och driv för att slutföra uppgifter. Rollen kräver även att du kan analysera information för att fatta beslut.

Du har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg som en naturlig del av din dag. Vi ser att du arbetar kontinuerligt med ditt lärande i det dagliga arbetet samt tillsammans med dina kollegor och kunder. Du är en lagspelare som inte tvekar inför att hjälpa dina kollegor.

Utbildning och erfarenhet

  • Akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens.
  • Erfarenhet av rådgivning i bank eller liknande position.
  • Swedsec rådgivar- och bolånelicens.

Låter tjänsten intressant?

Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 14 januari. Vid frågor kontakta kontorschef Katarina Rosenborg, 033-166878, katarina.rosenborg@sparbankensjuharad.se.

Skicka in din ansökan här

Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 170 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.

Kerstin Olby
Kerstin Olby
Kommunikatör för Sparbankernas Riksförbund
kerstin.olby@sparbankerna.se
Dela sidan: