Skriv sökord

Laholms Sparbank söker rådgivare

Lediga tjänster
Ekonom sökes till Laholms Sparbank

Senast uppdaterad: 2 maj, 2024

Nu söker vi i Laholms Sparbank en rådgivare.

Om tjänsten

Som Rådgivare är du kontorets ansikte utåt och du arbetar med kundernas spontana besök. Du arbetar i vår kundtjänst, med betala- och sparaprodukter, identifierar kundbehov och bokar möte för rådgivning eller slussar vidare till privatrådgivare eller specialister. Med detta så är det av stor vikt att du är serviceinriktad och därmed kan förekomma kunderna med bra idéer och lösningar.

Om dig

Vi söker dig som är positiv, utåtriktad, omtänksam och strukturerad samt brinner för kundrelationer. Du har förmågan att i kontakt med kund skapa förtroende. Du är resultatinriktad och har drivkraften att uppnå både egna och bankens mål. Det är en fördel om du har erfarenhet av kundarbete i bank eller kundservice. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du är en utåtriktad person, har service- och initiativförmåga samt en stark egen drivkraft. Du har viljan och förmågan att utveckla affären med våra kunder.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och avser heltid.

Ansökan

Kanske är just du nyfiken på att arbeta i en fristående Sparbank med stark lokal förankring eller så vill du ha en ny utmaning tillsammans med duktiga kollegor och nöjda kunder? Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information är du välkommen att kontakta: Tova Persson tel. 0430-49124 Finansförbundets representant Cecilia Fagerholm tel. 0430-49141
Välkommen med din ansökan senast 24 maj till HR-ansvarig: ann-christin.jonsson@laholmssparbank.se

Om Laholms Sparbank

Laholms Sparbank är en fristående Sparbank som har god tillväxt, stark ekonomisk ställning och är marknadsledande inom vårt verksamhetsområde. Affärsvolymen är ca 19 miljarder kronor och banken har ett 50-tal medarbetare. Våra värderingar är viktiga för oss och för våra kunder – Vi står för omtanke, kvalité och relationer.

Välkommen med din ansökan till oss, intervjuer kommer att ske löpande.

Dela sidan: