Skriv sökord

Privatrådgivare sökes till Tjörns Sparbank

Lediga tjänster
Tjörns Sparbank rekrytering

Senast uppdaterad: 14 november, 2023

Vi söker dig som vill arbeta som privatrådgivare i Tjörns Sparbank.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

I rollen som privatrådgivare erbjuder du kvalificerad rådgivning till bankens privatkunder, i alla våra kanaler – på kontoret, via telefon och/eller digitalt. Du arbetar med alla delar av privatkundens ekonomi – Spara, Låna, Försäkra och Pension och genomför anpassade affärslösningar. Du har ett eget kundansvar där du utvecklar både befintliga och nya kundrelationer i syfte att skapa hög kundnöjdhet.

Vi söker dig som är flexibel och samtidigt noggrann, strukturerad och driven med en positiv inställning. Du har en stark vilja och förmåga att utveckla affären med våra kunder. Du är lyhörd, skapar förtroende i kundmötet och brinner för att alltid vilja överträffa kundens förväntningar. Du agerar alltid utifrån kundens bästa och bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta i grupp. Du skall även tycka om att skapa goda relationer både i och utanför banken.

Vi söker dig som har erfarenhet av såväl kreditgivning, som spara och försäkringsdistribution. SwedSec-licens för investeringsrådgivning och bolån är ett krav. Försäkringsdistributionsrätt är meriterande.

Varför jobba hos oss på Tjörns Sparbank?

På Tjörns Sparbank är medarbetarna vår största tillgång. Tillsammans arbetar vi prestigelöst och hjälps åt i alla lägen och strävar efter en hög kundnöjdhet samt att vi ska har roligt på jobbet. Vi har högt till tak och att göra varandra bättre ser vi som ett vinnande koncept. Som anställd i Tjörns Sparbank ingår du i vårt ersättningsprogram Guldeken och erbjuds tjänstepension, frivillig sjukvårdsförsäkring samt andra attraktiva förmåner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt.

Frågor och ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av kontorschef Josefine Hansson, 0304-67 66 68 alternativt josefine.hansson@tjornssparbank.se.

Facklig företrädare Mathias Cedergrund nås på mail mathias.cedergrund@tjornssparbank.se

Välkommen att mejla din ansökan och CV senast den 30 november 2023 till HR Chef elisabeth.andersson@tjornssparbank.se

Om Tjörns Sparbank

Vi bryr oss om. Ända sedan 1906 har vi utvecklat våra tjänster och erbjudanden med samma grundidé – vi vill hjälpa människor och företag att förverkliga sina drömmar genom en sund och hållbar ekonomi och samtidigt göra vår del av världen till en bättre plats. Som sparbank har vi inga ägare utan allt vårt överskott stannar lokalt till nytta för våra kunder, samhället och föreningslivet. Det tror vi att många har glädje av.

Dela sidan: