Skriv sökord

Tjörns Sparbank söker vikariat i kundtjänst

Lediga tjänster
Föreningshjälpen, Tjörns Sparbank

Vill du testa att jobba i en lokal och engagerad Sparbank som brinner för bygdens bästa? Då har du chansen att söka detta vikariat som kundtjänstmedarbetare i Tjörns Sparbank.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Som medarbetare i kundtjänst är du kontorets ansikte utåt och kommer arbeta med privatkundernas behov av service, produkter och tjänster. Arbetet består i att möta kunden i alla våra kanaler, personligt, via telefon samt digitalt. Du arbetar även med att slussa kunder vidare till våra olika specialister.

Vi söker ni dig som är positiv, pedagogisk, social, utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du är serviceinriktad och tycker det är roligt att förmedla bankens produkter. Du är flexibel men även strukturerad och du har en ambition att överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunden och är nyfiken på att lära nya saker. Din drivkraft är stark och du agerar alltid utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Tjänsten är en visstidsanställning på 100% till och med 2024-06-30. Tjänster utgår från och tillhör kontoret i Skärhamn, men du förväntas att kunna förflyttas och arbeta på samtliga av våra kontor i kundtjänst efter behov. B-körkort erfordras.

Varför jobba hos oss på Tjörns Sparbank?

På Tjörns Sparbank är medarbetarna vår största tillgång. Tillsammans arbetar vi prestigelöst och hjälps åt i alla lägen och strävar efter en hög kundnöjdhet samt att vi ska har roligt på jobbet. Vi har högt till tak och att göra varandra bättre ser vi som ett vinnande koncept.

Frågor och ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av privatmarknadschef Anna Berg, 0304-67 66 65 alternativt anna.berg@tjornssparbank.se.
Facklig företrädare Mathias Cedergrund nås på mail mathias.cedergrund@tjornssparbank.se
Välkommen att mejla din ansökan och CV senast den 24 november 2023 till HR-chef elisabeth.andersson@tjornssparbank.se

Tjänsten tillträds efter överenskommelse och vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden.

Om Tjörns Sparbank

Vi bryr oss om. Ända sedan 1906 har vi utvecklat våra tjänster och erbjudanden med samma grundidé – vi vill hjälpa människor och företag att förverkliga sina drömmar genom en sund och hållbar ekonomi och samtidigt göra vår del av världen till en bättre plats. Som sparbank har vi inga ägare utan allt vårt överskott stannar lokalt till nytta för våra kunder, samhället och föreningslivet. Det tror vi att många har glädje av.

Dela sidan: