Skriv sökord

Hållbarhetskunniga studenter som flexibelt stöd från Sustainergies

Aktuellt Hållbarhet
Sustainergies uppstartsträff Hållbarhetscoach 2022
Från vänster: Ebba Widstrand, student på Umeå universitet och hållbarhetscoach för Sidensjö Sparbank, Klara Ribom, student på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och hållbarhetscoach för Sparbanken Alingsås, Christina Claesson Fagerdahl, student på Linköpings universitet och hållbarhetscoach för Åtvidabergs Sparbank och Linda Johansson, student på Linnéuniversitet och hållbarhetscoach för Sparbanken Tanum.

Senast uppdaterad: 14 februari, 2023

Just nu har sex Sparbanker löpande hjälp av lokala studenter som hållbarhetscoacher via ett samarbete med Sustainergies. Nytt för i år är att ni kan få hjälp att rekrytera en hållbarhetscoach när som helst under året.

Eftersom vi vet att alla banker jobbar hårt för att hålla sig uppdaterade och förbättra sitt hållbarhetsarbete så vill vi påminna om att alla som vill kan boka en hållbarhetscoach när som helst under året.

Sparbankernas Riksförbund höll en utbildningsdag för hållbarhetscoacherna som tillträdde i december 2022. Nu följer vi nyfiket deras arbete med hållbarhetsredovisningar, analyser av nya hållbarhetsramverk, uppföljning av sponsring med mera. Samarbetet med studenterna är både ett sätt att få in extra arbetskraft, nya perspektiv och andra kompetenser.

Ta del av erbjudandet här: Hållbarhetscoach sparbank – löpande erbjudande 2023 eller kontakta Simon Flato direkt vid intresse: simon@sustainergies.se, 073 600 02 91.

Dela sidan: