Skriv sökord

Dalslands Sparbank öppnar bankkontor i Åmål

Aktuellt
Magnus Olsson, VD Dalslands Sparbank

Senast uppdaterad: 13 november, 2023

Dalslands Sparbanks nya bankkontor i Åmål kommer att erbjuda ett fullserviceutbud av banktjänster och personlig rådgivning både för privat- och företagskunder. Kontoret planeras att öppna till sommaren.

Den 9 november 2023 fattade Dalslands Sparbanks huvudmän beslutet att ändra reglementet så att även Åmåls kommun inkluderas i Sparbankens verksamhetsområde. Beslutet fattades på en extrainsatt Sparbanksstämma.

Dalslands Sparbank har idag bankkontor i Dalslandskommunerna Bengtsfors, Ed, Färgelanda och Mellerud. I och med huvudmännens beslut kommer Sparbanken att kunna öppna ett nytt bankkontor i Åmål.

Öppnar i Åmål för att stärka vår närvaro i Dalsland

Genom att etablera sig på ännu en plats i landskapet kommer Dalslands Sparbank att kunna utöka erbjudandet av skräddarsydda finansiella lösningar samtidigt som Sparbanken stödjer lokal tillväxt och utveckling.

– Vi är mycket glada över beslutet att utöka vårt verksamhetsområde till att omfatta även Åmål. Beslutet är ett viktigt steg i bankens strävan att bedriva bankverksamhet med hög kundnöjdhet och att stärka vår närvaro i Dalsland. Vi har redan tjuvstartat med att rekrytera personal men vi kommer nu att kunna fortsätta den processen så att vi på dagen för invigningen av kontoret är bemannade för att kunna ta emot både nya och gamla kunder med bibehållen, stark kundnöjdhet, säger Magnus Olsson, VD, Dalslands Sparbank.

Det nya bankkontoret i Åmål är planerat att öppna dörrarna efter sommaren 2024 beroende på tidsåtgången för lokalanpassningar. Kontoret kommer att vara beläget på Kungsgatan i före detta Åmåls Sparbanks lokaler där Elon för närvarande har verksamhet. Bankkontoret i Åmål kommer att vara öppet för spontanservice och rådgivning.

Om Dalslands Sparbank

Dalslands Sparbank är en Sparbank som har verkat i Dalsland sedan 1870. Sparbanken strävar efter att vara en aktiv del av de samhällen där vi är verksamma och erbjuder en mängd olika finansiella tjänster för såväl privatpersoner som företag, med fokus på personlig service, öppna och välkomnande kontor och med engagemang i samhällsutvecklingen.
Besök vår webbplats på www.dalsbank.se för mer information om banken och dess tjänster.

Dela sidan: