Skriv sökord

Sparbanken Göinge öppnar nytt fullservicekontor i Perstorp

Aktuellt
rekrytering, marknadschef, bankjurist
Mikael Bosson VD i Sparbanken Göinge i Skåne.

Senast uppdaterad: 22 september, 2023

Sparbanken Göinge gör nu en unik satsning genom att öppna ett nytt bankkontor i Perstorp med full service!

Banken vill nu erbjuda Perstorps invånare en lokal bank, något som har saknats sedan 2018. Under våren 2024 kommer banken att öppna upp portarna vid torget i Perstorp.

– Vi kommer att erbjuda våra kunder fullservice. Med fullservice menar vi att vi kommer att erbjuda kontanthantering, bankfack, rådgivning till både privat- och företagskunder, familjejurist, försäkringar med mera säger bankens VD Mikael Bosson.

Kontoret i Perstorp kommer att vara öppet måndag – fredag klockan 10-15. Torsdagar även öppet till 17.30. Dessutom kommer vi att erbjuda bokad rådgivning varje vardag klockan 8-18.

Kommunen har varit drivande

Bakgrunden är att Perstorps kommun gärna ser att ett bankkontor etableras, då kommunen inte har haft något bankkontor sedan 2018. Kommunen anser det viktigt att man har en lokal bank för kommunens invånare och företag.

Etableringen följer Sparbanken Göinges strategi om att utveckla bankens lokala närvaro där våra kunder finns och dessa kunder vill vi nu möta på plats i Perstorp.

– Vi kommer omgående starta upp rekryteringen av nya medarbetare till kontoret i Perstorp. Vi kommer att söka kontorschef, företagsrådgivare, privatrådgivare och kundtjänstrådgivare, berättar Mikael Bosson.

Dela sidan: