Skriv sökord

Sparbanken Eken söker ekonom

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 20 mars, 2024

Ledig tjänst i Småland.

Om tjänsten

Som ekonom hos oss arbetar du med många olika arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningens olika delar och funktioner. Som exempel kan vi nämna kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämning och kontroller. Du är även delaktig i boksluts- och rapporteringsarbetet. Arbetet innebär en hel del kontakt med våra övriga kontor, bevakning av ekonomi-brevlådan och posthantering. I rollen ingår också andra arbetsuppgifter så som t ex inköp och administration inom olika projekt.

Om dig

Du är noggrann, tycker om att arbeta självständigt och att ta egna initiativ samt vill driva både din egen och ekonomiavdelningens utveckling. Du har ekonomiutbildning och erfarenhet av att arbeta med redovisning och administration samt goda kunskaper inom officepaketet. Du har stor vana av att arbeta i excel. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt som engagerad, flexibel och problemlösare. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.

Ansökan

  • Tjänsten är tillsvidare och på 100 %.
  • Tillträde enligt överenskommelse.
  • Placeringsort Ryd/Karlshamn eller på något av våra övriga kontor.
  • Ansökningar hanteras av vår HR-konsult Elisabeth Dahl.
  • Sista ansökningsdag är 5 april, urval och intervjuer sker löpande
  • Ansökan tillsammans med CV och personligt brev skickas till hr@sparbankeneken.se
  • Frågor om tjänsten besvaras av ekonomichef Gun-Marie Offesson:
    0459-388 08, gun-marie.offesson@sparbankeneken.se
  • Facklig kontaktperson: Linda Uvsjö 0459-387 79

Om Sparbanken Eken

Sparbanken Eken är inte en vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både hos våra medarbetare och kunder. Det ger också en unik möjlighet för dig att påverka din egen utveckling och arbetsvardag.
www.sparbankeneken.se

Dela sidan: