Skriv sökord

Erfaren privatrådgivare sökes till Arboga-Kungsör

Lediga tjänster
Sparbanken Västra Mälardalen

Senast uppdaterad: 18 april, 2024

Vi söker en erfaren privatrådgivare till våra kontor i Arboga och Kungsör. Har du några eller till och med många års erfarenhet av rådgivning/försäljning inom bank och letar efter en ny utmaning – då är vi stället för dig.

Om rollen

Som privatrådgivare hos oss har du ett fritt men ansvarsfullt uppdrag som utgår från att hjälpa kunder med deras ekonomi. Du träffar kunder dagligen, antingen på något av våra kontor eller i digitala möten.

Din profil

För att passa i rollen är du social, ansvarstagande och nyfiken. Du fungerar bra i grupp, är ödmjuk och lyhörd. Du har Swedsec rådgivarlicens och bolånelicens, och du har en stark drivkraft att nå uppsatta mål. Vi tror också att du får energi av mötet med människor och av att kunna göra skillnad för kunden som du träffar.

Vilka är vi?

Vi tycker att våra kunder är det viktigaste i världen. Att träffa våra kunder och hjälpa dem med deras ekonomi är faktiskt det bästa vi vet. Men att vara Sparbank innebär mer än så. Förutom att vi har bra banktjänster och duktiga medarbetare vill vi också göra nytta i Köping, Arboga och Kungsör. Det är ju här vi har vår verksamhet och våra kontor. Därför delar vi med oss av vår vinst till idrottsföreningar, projekt och skolsatsningar som gör det ännu bättre just här.

Vi erbjuder

Vi tycker att det är viktigt med gemenskap och hälsa. Vi ordnar roliga aktiviteter för våra medarbetare flera gånger om året. Härliga kollegor, ett schysst friskvårdsbidrag och stora utvecklingsmöjligheter finns också här.

Har du frågor?

Kul att du vill veta mer! Hör av dig till Maria som är kontorschef på Sparbanken. Du hittar kontaktuppgifter till henne, och till vår fackliga företrädare Susanne nedan.

Maria Franson, kontorschef, tel 0227-156 54, maria.franson@sparbankenvm.se
Facklig företrädare för Finansförbundet är Susanne Sirby, tel 0589-875 07 susanne.sirby@sparbankenvm.se

Sök tjänsten

Mejla din ansökan och CV så snart som möjligt, men senast den 31 maj 2023. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att höra av dig till oss!
Mejla din ansökan till rekrytering@sparbankenvm.se

För information om behandling av personuppgifter i samband med ansökan besök www.sparbankenvm.se/jobb

Dela sidan: