Skriv sökord

Roslagens Sparbank söker Privatrådgivare

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 14 juni, 2021

Privatenheten, består av ca 45 medarbetare och är fördelat över våra 4 kontor, Norrtälje, Rimbo, Hallstavik och Älmsta. Huvudfokus är att möta bankens privatkunder i den kanal som kunden väljer. Enheten bemannar såväl kontoren som kundcenter och möter kunder såväl fysiskt som via telefon, video och digitalt. För att möta privatkundernas behov består enheten av medarbetare med olika kompetenser och yrkesroller.

I rollen som privatrådgivare möter du både bankens nuvarande kunder och blivande kunder. I mötet skapar du goda och hållbara kundrelationer genom ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap. Du arbetar med att utveckla din nuvarande kundbas utifrån lönsamhet, risk och kundnöjdhet. Du verkar inom områdena låna, spara, försäkra och vardagsaffären och lotsar våra kunder i den digitala bankvärlden.

Med kunden i centrum erbjuder du enkel och professionell service fysiskt, via telefon eller via digitala möten. Du ansvarar för att säkerställa kundnöjdhet, lönsamhet samt tillfredsställande regelefterlevnad och riskhantering inom ramen för din roll och gentemot de kunder du möter.

Du kommer i huvudsak verka på vårt kontor i Norrtälje men kan komma att arbeta på något av våra andra kontor vid behov.

Formella krav

Swedsec rådgivarlicens, försäkringsförmedlingsrätt och bolånelicens.

Du har relevant utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet inom en liknande roll.

Om Dig

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att:

Du är en trygg person som vill prova nya saker.

Du tar egna initiativ och har ett stort driv.

Du har förmågan att snabbt kunna se och förstå kundens behov och hitta matchande lösningar.

Du uppskattar att arbeta utifrån uppsatta mål.

Du har lätt för att skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor.

Du har en god förmåga att ta till dig nya regelverk, ny teknik och nya arbetssätt.

Du har en god förmåga att formulera dig i skrift och tal.

Att vara en lagspelare är för oss en självklarhet. Gruppens resultat och utveckling är lika viktig som din egen utveckling, det är tillsammans vi skapar nöjda kunder, lönsamma affärer och glada kollegor!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och avser heltid.

För mer information är du välkommen att kontakta Chef- privatrådgivare Catrine Isevid catrine.isevid@roslagenssparbank.se 0176-77088.

Fackliga representanter är, för Finansförbundet Lars Pettersson telnr 0176-771 35, och för Saco Markus Berglund telnr 0176-771 04.

Vi arbetar med processen löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13/8 2021, genom att registrera den via vår hemsida roslagenssparbank.se/jobb

Roslagens Sparbank, en av Sveriges 59 lokala sparbanker, har verkat i och för Roslagen sedan 1859. Vår vision är ”Ett attraktivt och öppet Roslagen i tillväxt” och tillsammans med våra stiftelser vill vi bidra till ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet för våra kunder och samhället i stort.

Roslagens Sparbank är en fristående sparbank utan aktieägare där alla beslut fattas i Roslagen. Det faktum att vi inte har några ägare gör att vi istället kan dela ut en del av vinsten till våra fyra stiftelser, som använder pengarna till det vi kallar ”samhällsnytta”. Sedan stiftelserna bildades har banken, tack vare sina medarbetar och kunder, kunnat avsätta över 130 Mkr till samhällsnytta – något vi är mycket stolta över!!

Banken har ca 100 medarbetare fördelade på 4 kontor i Norrtälje kommun varav ca 70% arbetar i affärsverksamheten. Bankens affärsvolym uppgår till ca 30 000 Mkr och av våra ca 49 000 kunder är 43 000 privatkunder och 6 000 företagskunder varav många är små företag.

Kunderna kan möta oss i någon av kanalerna Kontor eller Kundcenter. Mötena, som är både spontana och förbokade, sker såväl fysiskt som via telefon, chatt eller video. Via mobil- och internetbanken kan kunden även möta oss digitalt. Vi har en stark tro på det personliga mötet i kombination med digitala lösningar.

Tack vare vårt samarbete med Swedbank kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster.

Vill du bli en av oss – välkommen med Din ansökan!

Dela sidan: