Skriv sökord

Roslagens Sparbank söker Privatrådgivare

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 8 februari, 2024

Roslagens Sparbank, en av Sveriges 58 lokala sparbanker, har verkat i och för Roslagen sedan 1859. Vår vision är ”Ett attraktivt och öppet Roslagen i tillväxt” och tillsammans med våra fyra stiftelser vill vi bidra till ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet för våra kunder och samhället i stort.

Roslagens Sparbank är en fristående sparbank utan aktieägare där alla beslut fattas i Roslagen. Det faktum att vi inte har några ägare gör att vi istället kan dela ut en del av vinsten till våra stiftelser, som använder pengarna till det vi kallar ”samhällsnytta”. Sedan stiftelserna bildades har banken, tack vare sina medarbetar och kunder, kunnat avsätta över 155 Mkr till samhällsnytta – något vi är mycket stolta över!

Banken har ca 110 medarbetare fördelade på 4 kontor i Norrtälje kommun varav ca 70% arbetar i affärsverksamheten. Bankens affärsvolym uppgår till ca 35 000 Mkr och av våra ca 49 000 kunder är 45 000 privatkunder och 4 000 företagskunder.

Kunderna kan möta oss i någon av kanalerna Kontor eller Kundservice. Mötena, som är både spontana och förbokade, sker såväl fysiskt som via telefon, chatt eller video. Via mobil- och internetbanken kan kunden även möta oss digitalt. Vi har en stark tro på det personliga mötet i kombination med digitala lösningar.
Tack vare vårt samarbete med Swedbank kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av finansiella produkter och
tjänster.

Till min enhet Privatrådgivargruppen söker jag Dig som drivs av att stärka den viktiga relationen mellan kund och bank. Privatrådgivaren hos oss har i grunden ett självständigt uppdrag med ett tydligt uttalat mål. Du har fokus på helheten, lån, försäkring, spara och andra bankprodukter för att säkerställa en hållbar ekonomisk framtid för kunden. Du arbetar nära kunden och agerar på insikter kring kundens olika behov, utifrån var de befinner sig i livet och vad de har för framtidsplaner. Våra värderingar, Mod, Kreativitet och Laganda och vår företagskultur bygger stolthet och är viktigt för vår framgång och hur vi fortsätter utveckla den starka kundnöjdheten vi har idag.
Du kommer att vara en viktig lagspelare i vårt rådgivarteam där du får möjlighet att driva dina egna utbildningar och utvecklingsmöjligheter. För banken och för mig som chef är det viktigt att vi tillsammans hittar en balans mellan arbete och fritid för att Du ska må bra nu och på lång sikt.

Som chef strävar jag efter att vara tydlig och prestigelös. Min ambition är att ge dig de bästa möjliga förutsättningar att ta med på Din utvecklingsresa tillsammans med Dina kollegor i vårt ambitiösa team.

Vem letar vi efter

Vi tror att du är en nyfiken person med ett genuint intresse för affärer och människor. Du gillar att träffa kunder i rådgivningsmöten, både digitalt och fysiskt. Du är en teamspelare som brinner för försäljning och är duktig på att bygga långsiktiga relationer: Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den digitala resan som utvecklas i banken just nu.
För att lyckas behöver du alltid sträva efter att hitta lösningar utifrån kundernas behov och ge de bästa tänkbara råden och tillsammans med övriga kollegor tar du ansvar för att driva bankens affär framåt.

Som arbetsgivare har vi mycket att erbjuda dig, bland annat:

  • Kollektivavtalad Tjänstepension
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånliga Bankprodukter
  • Terminalglasögon

Utöver det har vi trivselhöjande personalaktiviteter, gemensamma utbildningar och events som stärker vårt samarbete och utveckling.

Vi ser gärna att du har Swedsec rådgivarlicens och bolånelicens. Har du försäkringsförmedlingsrätt, relevant utbildning inom ekonomi eller arbetslivserfarenhet inom en liknande roll är det meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och avser heltid.

För mer information är du välkommen att kontakta Chef- privatrådgivare Catrine Isevid catrine.isevid@roslagenssparbank.se 0176-77088.
Fackliga representanter är, för Finansförbundet Lars Pettersson telnr 0176-771 35, och för Saco Markus Berglund telnr 0176-771 04.

Vi arbetar med processen löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 mars 2024.

Vill du bli en av oss – Välkommen med din ansökan genom att registrera den via vår hemsida roslagenssparbank.se/jobb.

Kerstin Olby
Kerstin Olby
Kommunikatör för Sparbankernas Riksförbund
kerstin.olby@sparbankerna.se
Dela sidan: