Skriv sökord

Fryksdalens Sparbank öppnar bankkontor i Torsby

I samhället
Fryksdalens Sparbank öppnar nytt kontor i Torsby 2024 berättar VD Urban Rohdin
Fryksdalens Sparbank öppnar nytt kontor i Torsby 2024 berättar VD Urban Rohdin

Senast uppdaterad: 30 november, 2023

Fryksdalens Sparbanks styrelse har beslutat att öppna ett bankkontor i Torsby. Det nya bankkontoret på orten kommer att erbjuda banktjänster och personlig rådgivning för privat- och företagskunder och även vara öppet för drop in-ärenden. Fryksdalens Sparbank har idag kontor i Sunne och Sysslebäck.

– Det känns väldigt bra att vi nu ska öppna ett fysiskt bankkontor i Torsby. Vi tror på norra Värmland och vår affärsidé att vara en lokal sparbank nära våra kunder. I och med etableringen i Torsby kan vi erbjuda en bättre service till både nya och befintliga kunder i det området, säger Urban Rohdin, VD på Fryksdalens Sparbank.

Bankkontoret kommer att finnas i affärslokalen i det nya höghuset Mejerskan i centrala Torsby och beräknas att öppna under försommaren 2024. Innan dess ska lokalen byggas om och anpassas till bankverksamhet. Kontorschef blir Torsbybon Henrik Appel som idag är företagsrådgivare på Fryksdalens Sparbank och rekrytering av ytterligare personal till kontoret pågår.

Öppnar kontor för kundernas skull

– Beslutet att öppna ett nytt kontor är ett viktigt steg i bankens strävan att bedriva bankverksamhet med hög kundnöjdhet och stärka vår närvaro i Torsby kommun, säger Urban Rohdin.

Om Fryksdalens Sparbank

Fryksdalens Sparbank är en lokal och fristående bank med huvudkontor i Sunne sedan 1856. Sedan 2012 finns även ett kontor i Sysslebäck. Sparbank är en helt egen bolagsform med en affärsmodell som tydligt bygger på den lokala förankringen. Sparbanksidén handlar om både affärer och samhällsnytta, där ingen enskild kan göra anspråk på vinsten.
www.fryksdalenssparbank.se

Dela sidan: