Skriv sökord

Vadstena Sparbank söker företagsrådgivare

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 18 maj, 2021

Banken med Sveriges mest nöjda kunder söker nu ytterligare personal!

Vadstena Sparbank är en fristående bank som tror på framtiden. Vi är en lönsam bank utan ägare. Därför har vi råd att investera i framtiden, i vår miljö, att utveckla vår service och utbilda våra medarbetare.

Om oss

Vår företagsavdelning består av fyra kompetenta och motiverade personer och nu söker vi ytterligare en medarbetare.

Om rollen

Att med egen aktivitetsnivå genomföra kvalificerade kundmöten, utveckla affärer och stärka bankens marknadsposition med såväl befintliga som nya kunder vad gäller finansieringsfrågor, analys och uppföljning. Våra kunder är främst små- och medelstora företag och verkar inom samtliga branscher.

Om dig

Du är affärsinriktad och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga eftersom teamkänslan på kontoret är viktig. Det är även viktigt att du är självgående, driven och har lätt för att ta egna initiativ samt vara proaktiv och jobba i en föränderlig miljö.

I denna rekrytering är erfarenhet och affärsmässighet viktiga delar men även kännedom om företagsmarknaden i Vadstena och våra närliggande kommuner ser vi som meriterande.

Vi håller en hög servicenivå mot våra kunder och därför är det av största vikt för oss att du är social och har lätt för att samarbeta med alla typer av människor. Du ska trivas med att jobba för kundens bästa och har lätt för att skapa och bibehålla relationer. Du vet också att relationer bygger på förtroende och kommunikation.

I övrigt ska du vara ansvarstagande, noggrann, affärsmannamässig samt målfokuserad. Trots alla önskemål så här långt, vill vi även att du ska vara ödmjuk, prestigelös och ha ett leende på läpparna när du går till jobbet.

Önskvärt är att du har en akademisk examen eller har skaffat dig liknade kompetens genom erfarenhet.

Om arbetsplatsen

Vi garanterar att du kommer få ett utvecklande arbete, bra arbetsmiljö, trevliga kollegor i en bank med en spännande utveckling.

Vi som jobbar på banken är ett glatt gäng med lång bankerfarenhet. Vi blev, 2016, 2017, 2018 samt 2020 den bank i Sverige som hade de mest nöjda kunderna både inom privat- som företagsmarknaden. En utmärkelse vi är mycket stolta över och ett epitet som vi jobbar hårt för att behålla.

Vi har mycket roligt tillsammans och det är något vi tror att även våra kunder märker av. Banken driver många projekt i samhället och satsar för närvarande mycket på hållbarhet som förutom att gagna miljön även ska vara till nytta för kommunens invånare både på kort som lång sikt.

Välkommen med din ansökan!

Tillträde: Snarast
Arbetstid: Heltid
Sista ansökningsdag: 31 maj

Din ansökan skickar du till affärschef Dennis Nyholm, dennis.nyholm@vadstenasparbank.se
Har du frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att ringa till Dennis på telefon, 070-97 90 814, alternativt vd Mikael Engdahl på 070-318 38 15
Facklig representant i denna rekrytering är Therese Pettersson, Finansförbundet, 0143-755 14.

Om Vadstena Sparbank

Vadstena Sparbank verkar, med en 182-årig historia, som en lokal sparbank i Vadstena kommun med omnejd. Banken har en mycket stark ställning i verksamhetsområdet. Med god lönsamhet, en affärsvolym på 10 miljarder och 16 anställda erbjuder vi personlig och kvalificerad service till privatpersoner, små och medelstora företag, lantbrukare, föreningar inom vårt verksamhetsområde.

www.vadstenasparbank.se

Dela sidan: