Skriv sökord

Sparbanken Eken söker senior företagsrådgivare

Lediga tjänster
ledig tjänst, ledigt jobb, Sparbanken eken, senior företagsrådgivare, söker

Senast uppdaterad: 4 november, 2021

Ditt nästa äventyr kan börja, hos Sparbanken Eken.

Om oss

Sparbanken Eken är inte en vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Vi är en lokal bank som finns nära våra kunder genom livets alla faser. Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både hos våra medarbetare och kunder.

Om tjänsten

Som senior företagsrådgivare utvecklar och fördjupar du både befintliga och nya kundrelationer. Vi genomför våra rådgivningar utifrån ett helhetsperspektiv för att utveckla affärsrelationen och genom kloka affärsupplägg hjälpa våra kunder att förverkliga idéer och drömmar.

Att vara ansiktet utåt, nätverkande och prospektbearbetning är viktiga delar i vardagen. För oss är det viktigt med laganda och samarbete inom företagsaffären, som vi ser stor potential att utveckla inom vårt verksamhetsområde. I denna tjänst arbetar du huvudsakligen med kunder i den norra delen av vårt verksamhetsområde.

Om dig

Du har en mycket god samarbetsförmåga och ett starkt eget driv. Du trivs med att arbeta med många och täta kundkontakter, är bra på att identifiera kundbehov och presentera kloka affärslösningar.

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet som företagsrådgivare inom bank eller annan verksamhet inom tex affärsutveckling eller liknande. Du har mycket goda ekonomiska kunskaper och troligtvis akademisk examen eller motsvarande. Har du tidigare jobbat som rådgivare inom bank är du SwedSec-licensierad. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande.

Ansökan senior företagsrådgivare

  • Tjänsten är tillsvidare och på 100 %.
  • Tillträde och placeringsort enligt överenskommelse.
  • Sista ansökningsdag är 1/12, urval och intervjuer sker löpande.
  • Frågor om tjänsten besvaras av Ingela Olsson, rörelsechef 0459-387 73, ingela.olsson@sparbankeneken.se
  • Facklig kontaktperson: Roger Olsson, telefon: 0477-48483

Om Sparbanken Eken

Sparbanken Eken är en lokal bank med en stark strävan att skapa värde för våra kunder och regionen där vi verkar. Vi erbjuder allt en storbank kan erbjuda, men med lokalt fokus. Sparbanken Eken har sex bankkontor i Kalmar-, Kronoberg- och Blekinge län på orterna: Ryd, Långasjö, Älmeboda, Delary, Grimslöv och Åryd.

Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet och nöjhet, både hos vår personal och våra kunder. Därför säger vi ibland att Sparbanken Eken inte är en vanlig bank.

www.sparbankeneken.se

Dela sidan: