Skriv sökord

Sparbanken Alingsås söker Företagsrådgivare

Lediga tjänster
Sörmlands Sparbank - Företagsrådgivare sökes till Nyköping

Senast uppdaterad: 19 november, 2021

Sparbanken Alingsås är en lokal bank med kontor i Alingsås, Lerum, Vårgårda, Herrljunga och Sollebrunn. Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och den är lika aktuell idag som när banken grundades 1833. Sparbanksidén handlar om vår lokala förankring och vår vilja att hjälpa människor och företag till en sund och hållbar ekonomi. Den handlar också om att en del av vår vinst ska gå tillbaka till samhället. Vi har ca 125 anställda på våra fem kontor och alla medarbetare skapar och vårdar långsiktiga relationer med våra kunder. Läs mer på sparbankenalingsas.se.

Sparbanken Alingsås söker en kundrådgivare till kontoret i Alingsås. Kundrådgivaren ansvarar för att på ett enkelt, öppet och engagerat sätt möta alla företag- och privatkunders behov av service, bokad rådgivning, produkter och tjänster samt verka proaktivt för att kunderna har en sund ekonomi.

Alingsås är en spännande marknad med tydlig tillväxt vilket ger oss stor potential att öka våra affärer genom kvalificerad rådgivning mot privatpersoner, företag och företagsledare. Våra medarbetare har hög kompetens på kontoret och kan möta alla kundens behov. Som medarbetare har du fina möjligheter att utvecklas i olika roller och kompetensområden i våra starka och engagerade team. Tillsammans skapar vi den bästa upplevelsen för kunderna här i Alingsås.

Swedsec Rådgivarlicens är ett krav och Bolånelicens, godkänt certifikat i Försäkringsdistributionsrätt FFL och B-körkort är meriterande. Vill du växa med oss finns goda förutsättningar för det. Du kanske är en privatrådgivare idag som vill utvecklas mot företagsrådgivning? Vi söker första hand dig som bor i, eller har anknytning till, våra fyra verksamhetskommuner; Alingsås, Lerum, Vårgårda och Herrljunga.

Det finns sammanlagt 35 tjänster på Alingsåskontoret fördelade på följande yrkesroller; kontorsledning, kundrådgivare, kundansvarig med inriktning företag och premium.

Dina arbetsuppgifter

 • Har hög servicenivå som utgångspunkt i alla kundmöten.
 • Erbjuder och säljer våra produkter, tjänster och kanaler utifrån kundens behov.
 • Har både kundnöjdhets- och lönsamhetsperspektivet som utgångspunkt för alla kundmöten.
 • Bidrar aktivt till att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad.
 • Träffar kunder i det spontanamötet. Där kunder väljer om det ska ske fysiskt, digitalt eller via telefon
 • Håller sig uppdaterad om den digitala utvecklingen och kan på ett pedagogiskt sätt beskriva hur de digitala tjänsterna används.
 • Du träffar främst kunder i bokade rådgivningsmöten.

Du

 • Genererar innovativa idéer och lösningar utifrån kundens behov och överträffar kundens förväntningar.
 • Förändrar snabbt ditt beteende för att anpassa dig till nya omständigheter.
 • Tar initiativ till kundkontakter och kan driva och leda dig själv.
 • Vill förverkliga Sparbanksidén.
 • Bemöter medarbetare och kunder i enlighet med bankens värderingar – enkel, öppen och engagerad.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande kontorschef Malte Herlitz telefon 0322-78604. Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Frida Ekdahl telefon 0322-78654.

Ansökan via denna länk
https://sparbankenalingsas.varbi.com/what:job/jobID:449186/?lang=se senast 2021-12-19.

Skicka in din ansökan omgående, intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Dela sidan: