Skriv sökord

Sparbanken Alingsås söker en erfaren Private Banker

Lediga tjänster
AML, Sparbanken Laingsås, rekrytering, ledig tjänst

Senast uppdaterad: 7 mars, 2023

Nu söker vi dig som har en passion för att utveckla affärer och bygga långsiktiga kundrelationer. En av våra mycket erfarna rådgivare går i pension och vi söker hans efterträdare. Vi söker en lagspelare som brinner för att hjälpa sina kunder på en rad olika sätt.

Som del av Private Bankinggruppen hos Sparbanken Alingsås får du:
Möjlighet att vara med och ta hand om kunder med en komplex ekonomi som ofta består av både privatpersonen och ett eller flera företag. Rollen innebär dels att förvalta en redan uppbyggd kundstock med stora volymer, dels att skapa nya affärsrelationer och se till att Private Banking växer. Du får möjligheten att vara del av ett mycket framgångsrikt team vars kunder uppskattar att vi erbjuder specialistkompetens på en lokal marknad. Du får också möjlighet att vara med i en spännande miljö i ständig förändring då vi som bank hela tiden anpassar, utvecklar och lär oss av våra kunders behov och marknadens förväntningar.

Rollen innebär att du bland annat:

  • Ansvarar för en befintlig kundstock.
  • Har både kundnöjdhets- och lönsamhetsperspektivet som utgångspunkt för alla kundmöten.
  • Ger råd inom hela kundens ekonomi och samarbetar med specialister när så krävs.
  • Har ett nära samarbete med bankens kapitalförvaltare.
  • Erbjuder kunden en hög tillgänglighet och servicegrad.
  • Bidrar aktivt till att kunderna når en god digitaliseringsgrad.
  • Deltar i kundträffar och event.

Vem är du?

På Sparbanken Alingsås är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på öppenhet, enkelhet och engagemang. Vi söker dig som är prestigelös och som gillar att jobba i team, samtidigt som du har ett stort självledarskap och tar ansvar och jobbar mot höga mål. Vi söker också dig som är förändringsbenägen, vill lära dig nya saker och utvecklas.

Du gillar att vi är starkt förankrade i sparbanksidén och att vårt samhällsengagemang är en väsentlig del av det vi gör. Du är kommunikativ och vill med självklarhet berätta om banken och sparbanksidén.

Vi söker i första hand dig som bor i, eller har anknytning till, någon av våra fyra verksamhetskommuner. Vi tror att den lokala förankringen är avgörande för en stark och långsiktig relation, både med dig som medarbetare och med våra kunder.

I denna rekrytering är det mycket meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att ha jobbat som Private Banker tidigare. Det är också en stor fördel om du har kunskap och erfarenhet av företagsaffären, skatter och juridik.

Om oss

Sparbanksidén handlar om att vi är lokala, att vi hjälper människor och företag till en sund och hållbar ekonomi och att vinsten går tillbaka till samhället. Vår vision är att vi är den bästa banken. Vi har mycket nöjda medarbetare, mycket nöjda och lojala kunder som har förtroende för oss och därigenom driver vi en lönsam och hållbar bank.

Vår ambition är att alla har en sund och hållbar ekonomi. Vi har nöjda, engagerade och professionella medarbetare och vi ska möta kundernas behov och förväntningar på oss. Sund och hållbar ekonomi får människor och samhällen att utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidstro och en hållbar utveckling som gynnar alla.

Mer information

Sista ansökningsdag: 2023-03-20
Arbetsplats: Alingsås
Kontakt: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Olle Flink, Chef för Private Banking 0322–787 11, olle.flink@sparbankenalingsas.se. Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Bengt-Anders Sjöblom, 0322–78 761, bengtanders.sjoblom@sparbankenalingsas.se.

Ansök här

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt.

Dela sidan: