Skriv sökord

Sörmlands Sparbank söker en Kundrådgivare privat till Nyköping-Oxelösund

Lediga tjänster
försäkringsassistent - pension och försäkring sökes till Sörmlands Sparbank

Senast uppdaterad: 22 april, 2022

Sörmlands Sparbank har en nästan 200 år lång historia och är en av Sveriges större sparbanker. Att verka lokalt, vara närvarande och engagerade är en central del i vårt uppdrag. Nu söker vi en Kundrådgivare privat till vårt fantastiska team i Nyköping-Oxelösund.

Om rollen
Som Kundrådgivare privat i Sörmlands Sparbank är du ansvarig, tillsammans med dina kollegor, för att ta hand om alla bankens privatkunder. Du ger kvalificerad rådgivning utifrån ett helhetsperspektiv som utgår från att hitta lösningar som skapar ekonomisk trygghet för våra privatkunder. I denna roll är kundmötet i fokus och det är viktigt att det blir ett bra och värdeskapande möte där det gäller att snabbt förstå och identifiera kundens behov, se helhet och potential. Vi vill att du har ett stort engagemang för kunden och har ett starkt affärsfokus. Vi jobbar i team med gemensamt ansvar för våra kunder.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen
För att bli framgångsrik i denna roll är det en förutsättning att du har en god ekonomisk bakgrund och tidigare erfarenhet av ekonomisk rådgivning. Du är utåtriktad och har god kännedom om den lokala marknaden. Det är viktigt att du har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Proaktivitet och effektivitet är andra viktiga parametrar för framgång i rollen.

Samtidigt som du håller hög kvalitet när du jobbar på egen hand värdesätter du ett gott och nära samarbete med dina kollegor där man hjälper varandra för att nå bästa resultat och att skapa positiva upplevelser för våra kunder. Vi värdesätter starkt att du har ett positivt förhållningssätt, har integritet samt förmågan att ta ansvar för gemensamma funktioner och uppdrag.

Rollen kräver en SwedSec rådgivarlicens, bolånelicens samt försäkringsdistributionsrätt. Vi tror också att du har en akademisk examen och/eller relevant arbetslivserfarenhet.
Du arbetar efter våra värderingar omtänksam, nyfiken och enkel.

Varför jobba med oss?
Vi erbjuder dig en spännande roll i en traditionell men nyskapande bank. Banken är i ett spännande utvecklingsskede och mitt i en pågående förändringsprocess där fokus ligger på utveckling av affärsverksamheten baserat på förändrade kundbehov och beteenden.

Genom Sörmlands Sparbank får du en arbetsgivare som värdesätter initiativ, engagemang och delaktighet. Du erbjuds goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss.

I november 2021 flyttade vi in i vårt vackra, nyrenoverade sparbankshus vid ån på Öster i Nyköping. En renovering som haft fokus på att vi ska kunna skapa bästa möjliga möten med våra kunder, men också en kreativ och dynamisk arbetsmiljö för våra medarbetare där vi samlar all vår kompetens i samma hus.

Som kundrådgivare privat får du möjlighet att både arbeta på kontoret i Nyköping och på kontoret i Oxelösund vilket ger en varierande vardag. Omtänksamhet, samarbete och att ha kul på jobbet är viktigt för oss! Genom att arbeta på Sörmlands Sparbank bidrar du tillsammans med dina kollegor dessutom till en vinst som återinvesteras i samhället – En möjlighet att göra skillnad!

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan senast den 8 maj. Urval och intervjuer sker löpande. Vi använder tester som en del av vår kompetensbaserade rekryteringsprocess.

Rekryterande chef är Christian Zonneveld, tel 0730-89 77 98.

Facklig representant är Karol Jando, Finansförbundet, tel 076-133 01 05.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Sök tjänsten

Dela sidan: