Skriv sökord

Rådgivare mindre företagskunder-kundstöd sökes till Sala Sparbank

Lediga tjänster
Spara- och Försäkringsspecialist sökes till Sala Sparbank

Senast uppdaterad: 29 juni, 2022

Företagsmarknad i Sala Sparbank söker ny medarbetare. Våra företagskunder verkar inom många olika branscher, främst i vårt verksamhetsområde, Sala och Heby kommuner. Sala Sparbank har en viktig roll i det lokala näringslivet och vi fortsätter satsa på att bidra till
näringslivets utveckling och stärka vårt varumärke.

Om jobbet som Rådgivare mindre företagskunder-kundstöd
Du kommer att ingå i ett team om totalt fyra personer där ni har ansvar för service och rådgivning till bankens organisations- och företagskunder utan kontaktperson. I vår ambition att utveckla arbetssättet mot våra företagskunder, planerar vi att denna roll också ska bära kundansvar mot viktiga företagskunder med lägre komplexitet.

Du hanterar inkommande propåer och arbetar proaktivt mot utsedd del av kundbasen. I kundmötena ansvarar du för försäljning, lönsamhet, risk, kundkännedom och kundnöjdhet. I  kundstödsuppdraget hanterar du vardagstjänster för bankens kontaktpersonmärkta kunder, du ingår även i team med företagsrådgivare. I uppdraget ingår också hantering av nystartade företag, utveckling av samarbetet med våra kollegor som hanterar företagsärenden inom övriga delar av banken, ung företagsamhet, digital kundtjänst mm. Du agerar kompetensstöd inom cash  management till både kunder och företagsrådgivare.

Då bankens förenings- och företagskunder är de första segmenten där kundkännedomen hanteras via bankens nya system, kommer tjänsten initialt innebära att en betydande del av arbetstiden ägnas åt kundkännedomsåtgärder.

Vem är du?
För denna roll behöver du ha relevant utbildning inom företagsekonomi eller motsvarande. Tjänsten kräver inte erfarenhet inom rådgivning och service till företagskunder, men du behöver ha ett gediget intresse för företag och företagande. Som person är du drivande, tycker om varierande arbetsuppgifter, har hög arbetskapacitet, är utåtriktad och har lätt att samarbeta. Vi ser  gärna att du har ambitioner att utveckla dig mot att bli företagsrådgivare.

B-körkort samt tillgång till bil är ett krav då vi möter kunder på samtliga våra kontor. Primär placering kommer att vara på våra kontor i Heby och Sala.

Arbeta på Sala Sparbank som Rådgivare mindre företagskunder-kundstöd
Hos oss stannar många länge. Vi ser det som ett kvitto på att de anställda trivs. Vi är en stabil arbetsgivare som funnits i 194 år, och planerar att finnas kvar i minst lika många år till. Vi är en arbetsplats med ett stort hjärta, där vårt samhälls- och  hållbarhetsengagemang är en viktig del av vilka vi är. Vi är  övertygade att om våra orter mår bra, så går också banken bra. Därför ger vi tillbaka en stor peng varje år till sådant som får Sala och Heby kommuner att växa och förbli härliga platser att leva på.

Att arbeta med mig som chef
“Jag har goda ledaregenskaper som innefattar att inspirera och vara ett stöd. Min långa bankerfarenhet gör att jag har en bra förståelse för hur mina medarbetare jobbar, och kan tack vare det ge vägledning på ett annat sätt än någon som inte själv jobbat inom affären. Du har stor påverkan på ditt eget arbete då jag främjar frihet under ansvar bland mina medarbetare” – Anders Hedberg, din framtida chef.

Intervjuer kan komma ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Ref. nr. 2022/5
Kontakt Anders Hedberg, chef Företag, anders.hedberg@salasparbank.se
Facklig företrädare Anette Tallroth anette.tallroth@salasparbank.se
Publicerat 2022-06-28
Sista ansökningsdag 2022-08-30
Länk till annons http://salasparbank.varbi.com/what:job/jobID:526098/

sök jobbet som Rådgivare mindre företagskunder-kundstöd här

Dela sidan: