Privatrådgivare sökes till Vimmerby Sparbank

Har du ett brinnande intresse för kunden, för Sparbanken, för affären? Har du en egen drivkraft att skapa, behålla och utveckla en långsiktig relation med kunden i sann Sparbanksanda? Då kan du vara den vi söker.

Vi är en liten bank med 16 anställda där varje medarbetare har en viktig roll i den dagliga driften av banken. Vi har en mycket hög servicenivå och hög tillgänglighet. Vi har ett kontor i Vimmerby och erbjuder dig ett stimulerande arbete med korta beslutsvägar och goda möjligheter till att påverka din egen och bankens utveckling.

 

Din roll

Du kommer att arbeta i en grupp med certifierade privatrådgivare.  Arbetsuppgifterna kommer att bestå av försäljning och rådgivning inom både spara, låna, försäkra och betala där du kommer att ha fullt ansvar för lönsamhet och risk i din kundstock. Eftersom vi är en liten organisation ställs höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet.

 

Arbetsområden/ansvar:

  • Självständigt hantera privatärenden och genomföra välgrundade affärsbeslut
  • Ge finansiell rådgivning till privatkunder inom både låna, spara, försäkring och betala
  • Hantera privatkundens totala behov.

 

Din profil

Vi söker dig som har hög kvalitet i allt du gör och har ambitionen att överträffa kundens förväntningar. Du är pedagogisk, social, utåtriktad och har ett starkt eget driv. Viktigt att du är en god lagspelare, lösningsorienterad, ödmjuk och ser till hela bankens bästa.

Swedsec licensiering och Swedsec Bolånelicens är ett krav.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av cv och personliga brev till carina.rydholm@vimmerbysparbank.se.

Eventuella frågor besvaras av vd Carina Rydholm tel. 0492-795 02.

Facklig representant Ulf Karlsson tel. 0492-795 19.

 

Sista ansökningsdag: 2018-01-08

Arbetsplats/placeringsort: Vimmerby Sparbank, Vimmerby

 

Läs mer vimmerbysparbank.se

Senast uppdaterad: 
2017-12-04