Kvalificerad Företagsrådgivare sökes till Vimmerby Sparbank

Har du ett brinnande intresse för kunden, för Sparbanken, för affären? Har du en egen drivkraft att skapa, behålla och utveckla en långsiktig relation med kunden i sann Sparbanksanda? Då kan du vara den vi söker.

Vi är en liten bank med 16 anställda där varje medarbetare har en viktig roll i den dagliga driften av banken. Vi har en mycket hög servicenivå och hög tillgänglighet. Vi har ett kontor i Vimmerby och erbjuder dig ett stimulerande arbete med korta beslutsvägar och goda möjligheter till att påverka din egen och bankens utveckling.

 

Din roll

I din roll som Företagsrådgivare har du ett övergripande kundansvar som inkluderar försäljning, lönsamhet, risk och kundnöjdhet för en egen kundstock. I din kundstock finns en spridning av kunder alltifrån den enskilda näringsidkaren till aktiebolag och koncerner, skogs- och lantbruk. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor i din yrkesroll samt andra yrkesroller i banken för att stödja och utveckla långsiktiga affärsrelationer med dina kunder. Det innebär också att attrahera nya kunder till banken genom att företräda banken i externa sammanhang och vara engagerad i det lokala näringslivet. Du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet för att utveckla kollegor i din omgivning.

För den här tjänsten ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från företagsaffären i bank. Du har god förmåga att axla rollen som affärspartner och skapa långsiktiga relationer. Du har mod och passion att göra affärer, individuellt och tillsammans med andra.

 

Din profil

  • Lämplig teoretisk bakgrund samt bankerfarenhet 
  • Rollen förutsätter Swedsec-licens
  • Du är en person som är social, utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor. Du har en stark vilja till affärer och kan tänka affärsmässigt, med ordning och reda i arbetet.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av cv och personliga brev till carina.rydholm@vimmerbysparbank.se

Ansök senast den 8 januari 2018.

Eventuella frågor besvaras av vd Carina Rydholm 0492-795 02.

Facklig representant Ulf Karlsson tel. 0492-795 19.
 

 

Sista ansökningsdag: 2018-01-08

Arbetsplats/placeringsort: Vimmerby Sparbank, Vimmerby

 

Läs mer på vimmerbysparbank.se

Senast uppdaterad: 
2017-12-04