Kontorschef sökes till Hälsinglands Sparbank i Järvsö

Ett av våra kontor ligger i natursköna Järvsö ca 1,5 mil från Ljusdal. Kontoret ligger inbäddat i det lilla samhället omgivet av en lantlig idyll med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. Här finns något för alla oavsett om man gillar friluftsliv, kultur eller god mat. Järvsö ger dig ett hemtrevligt intryck och detta vill vi på Hälsinglands Sparbank vara med och bidra till. På kontoret arbetar idag 9 erfarna rådgivare och en kontorschef. Då kontorschefen efter 7 år ska vidare i nya utmaningar så söker vi efter hennes efterträdare.

 

Dina arbetsuppgifter

Som kontorschef i Järvsö får du möjlighet att leda och driva en bank med stor potential. Det är du, som i samarbete med din personal som ser till att ni tillsammans jobbar mot bankens uppsatta mål. Genom ditt coachande och motiverande ledarskap utvecklar ni kontorets affärsverksamhet i hela bygden.
I rollen ingår HR och personalfrågor som lönesamtal, arbetsrättsligt ansvar, kompetensutveckling och säljcoaching mm.
Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen som kontorschef är att ansvara för och att organisera, planera och leda verksamheten utifrån det lokala marknadsbehovet i enlighet med bankens värderingar och visioner.
Järvsö är en ort i kraftig tillväxt och expansion och Hälsinglands Sparbank är en viktig partner i denna utveckling.
En viktig del i arbetet är därför att vara ansiktet utåt genom att bla bygga nätverk med det lokala näringslivet och partners för att behålla befintliga kunder och bearbeta nya. Vi erbjuder dig en trivsam och modern arbetsmiljö med kompetenta, prestigelösa och självgående kollegor.
Det perfekta jobbet för dig som vill utveckla ditt ledarskap!

 

Din profil

Vi söker dig som trivs i rollen att axla ansvaret för dina medarbetares utveckling och välmående samtidigt som du triggas av att skapa och jobba mot uppsatta mål. Ditt ledarskap kännetecknas av delaktighet, engagemang och som person är du kommunikativ och tydlig.
Du har en utåtriktad personlighet och för dig är det självklart att skapa, underhålla och utveckla lönsamma relationer med medarbetare, kunder och partners. Dvs du bör ha en naturlig ådra för affärer och stimuleras av detta.
För dig förefaller det naturligt att utveckla bankens lokala förankring och du ser bankens samhällsansvar som självklart – såväl affärsmässigt, som utifrån vår historia och värderingar.

I den här rollen så behöver du ha erfarenhet både av privat och företagsaffären. Kanske jobbar du som företagsrådgivare idag och vill utveckla ditt ledarskap, eller så jobbar du redan som chef inom bankvärlden eller inom någon annan bransch.
Vi ser det som meriterande men inget krav om du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller HR. Relevant yrkesbakgrund i kombination med rätt personlighet väger lika tungt! 

 

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB och alla frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen hänvisas till Olof Westling på 073-351 27 34 eller på olof.westling@clwork.se

Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast den 9 december.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Hälsinglands Sparbank

Hälsinglands Sparbank är banken som gör det möjligt för människor och företag att förstå, förenkla och utveckla sin ekonomi. Att ge tillbaka och göra skillnad är ett löfte vi ger våra kunder. Med vårt samhällsengagemang stöttar vi mängder av initiativ inom barn- och ungdomsverksamheter samt inom förenings- och näringsliv. Vi värnar om ett bättre samhälle för alla.

För att visa uppskattning till vår personal är det viktigt för oss att ha en god arbetsmiljö och att vår personal får tillbaka i form av förmåner och omhändertagande. Vi satsar därför mycket på gemensamma aktiviteter och friskvård. Hälsinglands Sparbank är en fristående bank, vilket innebär att våra beslut fattas lokalt. Vi är idag ca 90 anställda på fem olika kontor med en företagskultur som genomsyras av ledorden engagerad, nära och öppen.

www.halsinglandssparbank.se

Senast uppdaterad: 
2018-11-23