Skriv sökord

Högsby Sparbank söker Regelverkssamordnare

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 7 maj, 2021

Vi söker en samordnare för operativa risker och intern kontroll i Högsby Sparbank. Funktionen är direkt underställd och rapporterar till administrativt ansvarig.

Regelverkssamordnaren har det operativa ansvaret för koordinering och hantering av regelverksrelaterade frågor, samt är bankens primära kontaktpunkt för compliance och riskkontroll samt internrevision.

Dina ansvarsområden

  • Bankens styrdokument
  • Samordning av samtliga regelverksfrågor samt implementering av desamma
  • Verksamhetsstöd och samordningsansvar för åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism
  • Säkerhetsansvarig
  • Samordna bankens internkontroll
  • I övrigt bistå med administrativa uppgifter vid behov

Vad erbjuder vi dig?

Du får möjlighet att arbeta inom områden som har hög prioritet i banken, i nära samarbete med erfarna och trevliga kollegor. Du får också möjlighet att utvecklas generellt inom bank- och finansområdet, där ingen dag behöver vara den andra lik. Hos oss är vi måna om att medarbetare utvecklas och har kul på jobbet.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt några års erfarenhet av arbete med regelefterlevnad och/eller riskhantering från bank, försäkringsbolag eller annan verksamhet. För oss är det viktigt att du har de personliga egenskaper som vi söker och för att lyckas i denna roll är du engagerad och strukturerad och ha en förmåga att lätt ta till dig kunskap. Du har en god kommunikativ förmåga och förmedlar kunskap/information vidare till andra på ett lättillgängligt sätt. Du är prestigelös då detta är en förutsättning för att kunna arbeta i en förhållandevis liten organisation. Då arbetet innebär samverkan med flera olika funktioner är du en god relationsbyggare som ser samarbete som en förutsättning för att nå bästa möjliga resultat. Som ansvarig för ditt område är det en förutsättning att du självständigt tar initiativ och driver ditt arbete framåt.

Ansökan och frågor

Vi ser fram emot din ansökan senast 2021-06-07. Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du:
VD Joakim Malmdahl, joakim.malmdahl@hogsbysparbank.se telefon 0491-209 25, 070-2416993 eller administrativt ansvarig Agneta Ekblad, agneta.ekblad@hogsbysparbank.se telefon 0491-20930, 070-2410651
Facklig representant för Finansförbundet är: Thomas Ohlsson, thomas.ohlsson@hogsbysparbank.se telefon 0491-20945, 070-3443728

Dina ansökningshandlingar jämte CV önskar vi senast den 7:e juni 2021 via mail till agneta.ekblad@hogsbysparbank.se

Om Högsby Sparbank

Högsby Sparbank är en av landets ca 60 fristående sparbanker. Långsiktighet, kunskapsrik personal och en stark vilja till att göra våra kunder nöjda har gjort att vi idag är 17 medarbetare. Tillsammans tar vi hand om bankens ca 10 000 kunder varav drygt 1 400 företagskunder och de ca 7 miljarder som de låter oss förvalta. Vi bedriver vår verksamhet från ett kontor i Högsby, Småland. Vi jobbar idag aktivt för att våra privat- såväl som företagskunder skall uppleva oss som den bästa banken. Högsby Sparbank har som målsättning att alltid jobba för att få nöjda kunder.

Dela sidan: