Skriv sökord

Falkenbergs Sparbank söker Försäkringsspecialist Liv & Pension

Lediga tjänster
Försäkringsspecialist Liv & Pension sökes till Falkenbergs sparbank, ledig tjänst, Ätran

Senast uppdaterad: 13 januari, 2023

Vi söker dig som är positiv, gillar människor och att bygga relationer. Du sätter kunden i fokus och drivs av att göra affärer!

Som försäkringsspecialist på Falkenbergs Sparbank ansvarar du i huvudsak för bankens företagskunder inom försäkringsområdet men stöttar även Private Banking i försäkringsfrågor.

Du agerar som en specialistresurs i både kundmöten och på interna/externa sammankomster. Uppdraget är att skapa såväl kund- som banknytta genom hög aktivitet, hög servicegrad samt kompetens. Du tecknar och ger råd om försäkringslösningar via något av de försäkringsbolag vi har avtal med.

I rollen som Försäkringsspecialist

kommer du att ingå i en grupp tillsammans med Private Banking, Privatrådgivare och Pensionsplanerare och utifrån en helhetssyn och fördjupad bransch- och specialistkunskap erbjuda rådgivning
kring tjänstepension och försäkringar till våra kunder, främst ägarledda små och medelstora företag.

Du kommer att arbeta proaktivt och uppsökande i samråd med kontorsrörelsen och vara en aktiv del i bankens företagsaffär. Tillsammans med dina kollegor är du ansiktet utåt mot våra företagskunder och har kontakt med såväl kunder som försäkringsbolag.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har lätt för att skapa relationer med andra människor, både i och utanför banken. För att framgångsrikt arbeta i rollen har du ett stort intresse för liv- och pensionsområdet och dokumenterad erfarenhet av försäkringsförmedling.
Du är sannolikt registrerad försäkringsdistributör. Tjänstens formella krav är Livdiplom eller motsvarande samt Swedseclicens.

Som person vill vi att du är positiv och prestigelös med god samarbetsförmåga men även stark egen drivkraft och ansvarskänsla då du själv ansvarar för planeringen av din arbetsdag. Du drivs av att göra affärer och att arbeta mot resultatmål samt har god förmåga att se affärsmöjligheter.

Rollen ställer också krav på noggrannhet och struktur, du behöver därför ha förmågan att kunna hantera flera olika ärenden samtidigt, vara flexibel och effektiv.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Hanna Tannerfors, kontorschef, tel. 0346-550 49.
Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Malin Jakobsson tel. 0346-551 04.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 29 januari på vår hemsida falkenbergssparbank.se/jobb
Urval kan ske under ansökningstiden, vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Om Falkenbergs Sparbank

Falkenbergs Sparbank verkar i Falkenberg och norra delen av Halmstad. Vi möjliggör långsiktig ekonomisk trygghet och tillväxt för våra kunder samt bidrar till positiv utveckling i vår del av Halland. För att lyckas med det behöver vi engagerade och kompetenta medarbetare som vill arbeta med att bygga goda kundrelationer och göra affärer som är bra för både kunden och banken. Det som kännetecknar en sparbank är ett stort samhällsengagemang.

Vill du göra skillnad på riktigt tillsammans med oss – välkommen med din ansökan!

Dela sidan: