Skriv sökord

Heja alla kämpar!

Sveriges Sparbanker är inte riktigt som andra banker. Vi engagerar oss genom att investera i spännande och intressanta projekt. Bland annat i Sveriges breda föreningsliv och då gärna med fokus på barn och ungdomar. Det känns riktigt bra.

Oj vad det kämpas varje dag i Sveriges alla föreningar. Både i lagidrotter och individuella idrotter. Sveriges Sparbanker finns med på ett hörn för att stötta det svenska föreningslivet, som naturligtvis rymmer mycket mer än sport. Självklart kämpas det en hel del där också.

Vi stöttar er

I över 200 år har vi engagerat oss genom att investera i det lokala föreningslivet. Årligen handlar det om cirka 800 miljoner kronor som vi återinvesterar. Samhällsnytta med en stor portion glädje och framtidstro, det är vår melodi, förutom att vi ser till att trygga våra kunders insatta pengar förstås.

Om du undrar hur det går till med att söka stöd till någon förening eller något projekt, kontakta din lokala Sparbank. Vi vet att de gillar att prata med människor, gärna öga mot öga.

Sveriges nöjdaste kunder

Det gick väldigt bra för Sveriges Sparbanker under 2023. Ja så pass bra att vi hamnade överst på pallen i Svenskt Kvalitetsindex undersökning av kundnöjdheten bland Sveriges bankkunder, på både privat- och företagssidan. Vi tackar för det fina betyget och lovar att fortsätta heja på alla små och stora kämpar runt om i Sverige, och deras ledare såklart. Ni står överst på vår pall.

Vill du veta mer om kundundersökningen? Läs mer här:

Nöjdast bankkunder finns hos Sparbankerna

 

Vill du bli kontaktad av din närmaste Sparbank? Hör gärna av dig!