Skriv sökord

Chef Private Banking sökes till Westra Wermlands Sparbank

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 1 april, 2021

På en av de vackraste platserna vi vet, finns sedan drygt 160 år tillbaka Westra Wermlands Sparbank. Med vår vision att vara det självklara valet som finansiell samarbetspartner vill vi skapa trygghet, bidra till tillväxt och återinvestera i en levande bygd. Vi förvaltar stolt vår gedigna historia och med den som bevis på vår anpassningsförmåga, skapar vi en bank för våra kunders behov och för en gemensam framtid.

Beskrivning

Våra värderingar; Närhet, Omtanke, Framåtanda och Kompetens grundar sig i dryga 160 års erfarenhet av att finnas till för våra kunder och i sann “Sparbanksanda” ge tillbaka till bygden vi verkar i. Västra Värmland är den viktigaste platsen för oss och vi jobbar för en stark lokal närvaro med tillgång till både fysiska och digitala möten. Nu söker vi dig som vill vara med och omsätta våra värdeord i handling. Varje dag. Till så väl kunder som kollegor.

I rollen som chef för vår Private Banking-avdelning kommer du leda och driva en självgående grupp, bestående av sex kundrådgivare och en försäkringsspecialist. Med en coachande ledarstil motiverar du våra medarbetare och tillsammans utvecklar ni framtidens PB för både privat- och företagskunder.

Som högst kunnig inom området spara och placera, ansvarar du för bankens sparaafär, samt för produktstyrningsråd och urvalet av bankens produktsortiment inom området.

I rollen fungerar du som ett viktigt bollplank för övriga kontorschefer och deras arbete med större placeringar och potentiella PB-kunder. Där ingår också att löpande dela med dig av din kunskap genom information och internutbildning av kollegor på ett strukturerat sätt. På så vis upprätthåller vi en hög kompetens hos samtliga medarbetare.

I övrigt arbetar hela avdelningen tätt tillsammans med andra berörda avdelningar och specialister i banken bl.a. jurister.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du en gedigen erfarenhet av bankarbete inom området för sparaaffären. Tidigare ledarerfarenhet är ett krav och du motiveras i din chefsroll av att inspirera och utveckla andra. För att lyckas med det, är det viktigt att vara tillgänglig och finnas nära gruppen, för att på så vis utveckla både dina medarbetare och kundaffären.

Som de flesta andra företag, genomgår banken ett löpande förändringsarbete. Arbetssätt och produkter prövas ständigt och anpassas efter nya behov. Det är därför viktigt att du inte räds förändring utan ser det som en möjlighet till utveckling.

Vi tror att en positiv inställning till arbetsuppgiften, kunder och kollegor också är det som bygger den positiva arbetskultur vi eftersträvar. Ett ständigt pågående jobb som borgar för gott medarbetarskap. Oavsett vad det står på visitkortet finns vi till hands för varandra när det behövs och vi delar gärna med oss av våra kunskaper. Vi vill att du blir en av oss!

Anställningsform: tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: heltid
Tillträde: enligt ök
Löneform: månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100
Ort: Arvika
Län: Värmlands län
Kontakt: Maria Axelsson 072-729 96 63 eller Marie Woronin 070-598 48 89
Facklig företrädare: Erika Magnusson 0570-848 00
Sista ansökningsdag: 2021-04-16
Länk till annons: wwsparbank.varbi.com/what:job/jobID:392502/

Om Westra Wermlands Sparbank

Våra sju fullservicekontor i Arvika, Eda och Årjängs kommuner är viktiga alternativ till mötesplatser, då vi vet att våra kunder sätter stort värde på det personliga mötet, precis som vi gör. Vi är 120 medarbetare som finns här för kunden och arbetet för att behålla topplaceringen bland Sveriges banker* är ett jobb vi gärna gör.

* enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI)

www.wwsparbank.se

Dela sidan: