Skriv sökord

Westra Wermlands Sparbank söker Privatrådgivare

Lediga tjänster
privatrådgivare, Westra Wermlands Sparbank

Senast uppdaterad: 3 november, 2022

För att täcka upp kommande pensionsavgång, söker vi en kollega till vårt kontor i Åmotfors. Vi letar efter dig som vill vara med och omsätta våra värdeord i handling. Varje dag. Till så väl kunder som kollegor.

På en av de vackraste platserna vi vet, finns sedan 166 år tillbaka Westra Wermlands Sparbank. Med vår vision att vara det självklara valet som finansiell samarbetspartner vill vi skapa trygghet, bidra till tillväxt och återinvestera i en levande bygd. Vi förvaltar stolt vår gedigna historia och med den som bevis på vår anpassningsförmåga, skapar vi en bank för våra kunders behov och för en gemensam framtid.
Detta, tillsammans med våra värdeord: närhet, omtanke, framåtanda och kompetens är vad som gör vår bank unik och genom hela kundmötet sla värderingarna prägla vår verksamhet.

Våra sju fullservicekontor i Arvika, Eda och Årjängs kommuner är viktiga alternativ till mötesplatser, då vi vet att våra kunder sätter stort värde på det personliga mötet. Vi är 125 medarbetare som finns här för kunden och som arbetar för att behålla topplaceringen bland Sveriges banker*.

* enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI)

Beskrivning av tjänsten

I rollen som Privatrådgivare kommer du att hantera rådgivning om våra huvudsakliga arbetsområden, så som lån, spara, pension och försäkring. Vi ser ett stort värde i att träffa våra kunder fysiskt, men det är lika viktigt att kunna bistå bankens kunder via telefon och digitala kontaktvägar, vilket så klart också ingår i rollen.

Varje dag påverkar du våra kunders ekonomi genom bokade och obokade rådgivningar och för att trivas i den här rollen behöver du älska att träffa folk. Det är också viktigt att som person vara öppen för nya arbetssätt, då vi löpande anpassar oss till efterfrågan av både fysiska och digitala möten. Du ska vara social och på ett förtroendeingivande sätt kunna bemöta våra kunder och se deras behov genom alla våra kontaktytor, helt enkelt.

Gruppen du söker till består av fyra mycket serviceinriktade och erfarna kollegor, stationerade på kontoret i Åmotfors. Om det behövs hjälper vi varandra även mellan kontoren i den utsträckning det är möjligt för vi tror att en positiv inställning till arbetsuppgiften, kunder och kollegor är det som bygger den goda arbetskultur vi eftersträvar. Ett ständigt pågående jobb som borgar för gott medarbetarskap. Oavsett vad det står på visitkortet finns vi till hands för varandra när det behövs och vi delar gärna med oss av våra kunskaper. Vi vill att du blir en av oss!

Kvalifikationer

Du bör ha ett stort ekonomiskt intresse, samt drivas av att ge våra kunder den bästa servicen och de lämpligaste råden.

Specifik utbildning för tjänsten tillhandahåller vi, men vi önskar att du har ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Tidigare bankerfarenhet och Swedseclicens är en merit och vi lägger stor vikt vid personlighet.

Om Westra Wermlands Sparbank

Det är en go´ känsla att på olika sätt få vara en möjliggörare. Att genom vår sparbank kunna göra nytta i det lokala föreningslivet, samt för barn och ungdomsidrotten, det ger jobbet guldkant. Det finns i vårt DNA och driver oss som jobbar här. Så, förutom att du får vara en del av detta så erbjuder vi dig:

  • ett stimulerande arbete med goda kollegor i en verksamhet med korta beslutsvägar
  • månadslön efter överenskommelse och anställningsförmåner enligt vår personalpolicy

Frågor och ansökan

Intervjuer sker löpande. UC kontroll, personlighetstest och utdrag ur belastningsregistret görs innan anställning.

Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast 17 november 2022.

Frågor om tjänsten tas med Hanna Nyqvist – Rekryterande chef 073-0551967

Marie Woronin – HR chef 070-5984889

Facklig företrädare: Erika Magnusson 0570-84800

Länk till annons

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: enligt ök
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100
Ort: Eda
Län: Värmlands län
Land: Sverige
Ref. nr: 2022/18
Sista ansökningsdag: 2022-11-17

Dela sidan: