Westra Wermlands Sparbank söker Privatrådgivare till Töcksfors

Våra värderingar; Närhet, Omtanke, Framåtanda och Kompetens grundar sig i dryga 160 års erfarenhet av att finnas till för våra kunder och i sann "Sparbanksanda" ge tillbaka till bygden vi verkar i. Västra Värmland är den viktigaste platsen för oss och det vill vi visa genom att vi i Töcksfors nu kompletterar vår kompetens till vårt nyrenoverade kontor. Vi skapar förutsättningar för att kunna finnas på plats i ytterligare en lång tid framöver. Nu söker vi dig som vill vara med och omsätta våra värdeord i handling. Varje dag. Till så väl kunder som kollegor.

I rollen som Privatrådgivare kommer du framför allt att hantera frågor som berör lån, sparande, pension och försäkring men även vissa kundtjänstuppgifter vid behov. Varje dag påverkar du våra kunders ekonomi genom bokade och obokade rådgivningar och för att trivas i den här rollen behöver du älska att träffa folk. Det är också viktigt att som person vara öppen för nya arbetssätt, då vi löpande anpassar oss till efterfrågan av både fysiska och digitala möten. Du ska vara social och på ett förtroendeingivande sätt kunna bemöta våra kunder och se deras behov genom alla våra kontaktytor, helt enkelt. Vi tror att en positiv inställning till arbetsuppgiften, kunder och kollegor också är det som bygger den positiva arbetskultur vi eftersträvar. Ett ständigt pågående jobb som borgar för gott medarbetarskap. I banken och här på vårt kontor i Töcksfors finner du ett härligt team med massor av erfarenhet. Oavsett vad det står på visitkortet finns vi till hands för varandra när det behövs och vi delar gärna med oss av våra kunskaper. Vi vill att du blir en av oss!

Specifik utbildning för tjänsten tillhandahåller vi, men önskvärt är att du har ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Tidigare bankerfarenhet och Swedsec-licens är en merit och vi lägger stor vikt vid personlighet. Om du tycker tjänsten är som klippt och skuren för dig, så ska du genast skicka in en ansökan! Tester och intervjuer sker löpande och sista dag för ansökan är 8 december.

Har du frågor eller vill veta mera? Hör gärna av dig till någon av kontaktpersonerna nedan. För mer information om Westra Wermlands Sparbank se www.wwsparbank.se
Anställningsform Tillsvidareanställning Anställningens omfattning Heltid Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön Antal lediga befattningar 1 Sysselsättningsgrad 100
Ort Töcksfors Län Värmlands län Land Sverige
Ref. nr. 2019/15
Kontakt Marie Woronin, HR-chef 0570-848 89, Johan Västsäter, Kontorschef Töcksfors 0573-296 61, Facklig företrädare Julia Skoglund, Finansförbundet 0570-848 00
Länk till annons http://wwsparbank.varbi.com/what:job/jobID:302193

På en av de vackraste platserna vi vet, finns sedan drygt 160 år tillbaka Westra Wermlands Sparbank. Med vår vision att vara det självklara valet som finansiell samarbetspartner vill vi skapa trygghet, bidra till tillväxt och återinvestera i en levande bygd. Vi förvaltar stolt vår gedigna historia och med den som bevis på vår anpassningsförmåga, skapar vi en bank för våra kunders behov och för en gemensam framtid. Våra sju fullservicekontor i Arvika, Eda och Årjängs kommuner är viktiga alternativ till mötesplatser, då vi vet att våra kunder sätter stort värde på det personliga mötet, precis som vi gör. Vi är 118 medarbetare som finns här för kunden och arbetet för att behålla topplaceringen bland Sveriges banker* är ett jobb vi gärna gör.
* enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI)

 

Senast uppdaterad: 
2019-12-04