Skriv sökord

Webbinarium: Hur påverkas skogsägandet av världsläget?

Aktuellt
webbinarium, skogsbarometern, corona i höst, Tolerans och medmänsklighet, Nyhetsbrev, Medlemsinformation nr. 47 2020, Nyhetsbrev Juridik och Compliance

Senast uppdaterad: 14 november, 2022

Stigande kostnader, minskad global efterfrågan och ett instabilt världsläge utmanar det privata skogsägandet. Sparbankernas Riksförbund har tillsammans med Swedbank och Ludvig & Co tagit tempen på 1 000 skogsägare och frågat om deras syn på marknaden och förväntningar på konjunkturen.

Onsdagen den 23:e november släpps Skogsbarometern och i samband med det sänder vi ett webbinarium klockan 10:00 – 10:45.

Välkommen på webbinarium 23 november

Välkommen till ett webbinarium som utgår från en rykande färsk Skogsbarometer. Här kommer vi att belysa möjligheter och utmaningar när allt från biologisk mångfald, skakig konjunktur till politiska beslut och nya regelverk gör läget oförutsägbart. Under webbinariet får du lyssna till experter inom området och ställa dina frågor till dem.

Medverkande:

  • Per Skargren, VD Sala sparbank
  • Ulf Möller, Segmentsansvarig Skog och lantbruk Swedbank
  • Filip Olsson, Segmentschef Skog och lantbruk Ludvig & Co
  • Sofia Wallén, Moderator, Chef kundsegment företag Swedbank

Tid och anmälan

onsdagen den 23:e november 2022, kl 10:00 – 10:45

Anmälan via länk till Swedbank

När du anmäler dig får du länken till webbinariet i bekräftelsen. Kan du inte delta när webbinariet sänds finns det även möjlighet att se det i efterhand via webbinariets länk eller på swedbank.se/webbinarium

Varmt välkommen att delta!

Dela sidan: