Skriv sökord

Virserums Sparbank fick årets näringslivsstipendium

Företagande I samhället
Gunnel Olsson Örbäck, vd på Virserums Sparbank tog emot priset Årets Näringslivsstipendium som delades ut av Roberth Sundberg som representerade fjolårets vinnare Hjortens SK. Foto: Lotta Madestam/Dagens Hultsfred.

Senast uppdaterad: 3 april, 2023

Hultsfreds näringsliv samlades till gala förra veckan. På galan delades Årets Näringslivsstipendium ut till Virserums Sparbank som bedrivit sin verksamhet lokalt i nästan 140 år.

Årets Näringslivsstipendiat Virserums Sparbank grundades 1884, har enligt juryn visat upp en stark vilja i att ta ansvar för en bättre framtid för alla i närområdet genom att stödja föreningsliv, näringsliv och bygden.

Gunnel Olsson Örbäck, vd på Virserums Sparbank som tog emot priset tillägnade det till kunderna som gör det möjligt att fortsätta verksamheten. Priset delades ut av fjolårets pristagare Roberth Sundberg från Hjortens SK. Han överlämnade diplom med juryns motivering, blommor och en check på 10 000 kronor.
Gunnel Olsson Örbäck passade också på att skicka med ett tack från scen, till alla företagare runt om i kommunen som stretar i stort och smått hela tiden.

Juyns motiveringen lyder:

Virserums Sparbank har under många år visat enastående engagemang som främjar både ort och kommun. Genom att stödja föreningsliv, näringsliv och bygden har banken visat upp en stark vilja i att ta ansvar för en bättre framtid för alla i närområdet.
Banken har också utmärkt sig för sin höga nivå av kundservice och dedikation till att möta kundernas behov och önskemål. Virserums Sparbank är en förebild för vad ett ansvarsfullt och engagerat företag kan åstadkomma.

Om Virserums Sparbank

  • Virserums Sparbank grundades 1884
  • Virserums Sparbank är en fristående sparbank i Dackebygden, med kontor i Virserum.
  • Virserums Sparbank står för korta beslutsvägar vilket innebär snabba och nära beslut.
  • Vi värnar vår lokala marknad, de lokala företagen och människorna i vår närhet. Virserums Sparbank är ett lokalt företag som utgör navet i samhället.
  • Kapitalet slussas inte vidare till externa intressenter på andra håll utan stannar här på orten.
  • Virserums Sparbank är till för alla, i alla lägen.
  • Vi har helheten och är en fullservicebank.
  • Vi ska vara den bästa banken och det arbetar personal och styrelse för i samförstånd.

virserumssparbank.se

Dela sidan: