Skriv sökord

VD sökes till Westra Wermlands Sparbank

Lediga tjänster
Westra Wermlands Sparbank

Senast uppdaterad: 16 november, 2023

Westra Wermlands Sparbank söker en affärsmässig och samhällsintresserad VD med ett tryggt, delegerande och tydligt ledarskap.

Motiveras du av att bidra till västra Värmlands fortsatta utveckling, leda en välskött bank och att vara en samverkande kraft, då är det här rollen för dig.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som VD på Westra Wermlands Sparbank är du ytterst ansvarig och ansiktet utåt för bankens verksamhet. Tillsammans med dina kollegor kommer du att vidareutveckla relationer med privatkunder, kommuner och det lokala närings- och föreningslivet.

Du är uppdaterad på viktiga trender, vad som händer i omvärlden och de möjligheter de innebär för bankens utveckling och erbjudande. Ditt engagemang och din närvaro kommer att vara avgörande för bankens fortsatta positiva utveckling och bidrag till västra Värmland.

  • Vara en närvarande och inspirerande ledare med förmåga att motivera och bygga ett framgångsrikt lag med ett utvecklande, tydligt och delegerande ledarskap
  • Driva bankens utveckling, på kortare och längre sikt, i den riktning som formuleras tillsammans med bankens huvudmän, styrelse, kontrollfunktioner och bankledning
  • Ha ett lokalt perspektiv och fortsatt stärka positionen som lokal bank med stark kundnöjdhet och hållbar och lönsam tillväxt
  • Vidareutveckla organisationen med processer, kompetens och förmåga för att leverera mot strategi- och utvecklingsplanen

Om Dig

Du har ett stort engagemang för västra Värmland och bankens roll i samhället och du är en affärsmässig, samhällsintresserad, grundtrygg och ödmjuk person. Som ledare är du tydlig, prestigelös, modig, beslutsför och inkluderande. Du har ett genuint intresse för människor och bygger starka positiva relationer lokalt.

Rollen kräver

  • Akademisk examen
  • Flera års erfarenhet av att ledande roller inom bankverksamhet
  • Erfarenhet av att leda ledare
  • Erfarenhet av kundansvar

Vi ser det som meriterande om du dessutom har

  • Ett kontaktnät i branschen och lokalt

Känner du igen dig i, och motiveras av beskrivningen av VD-rollen, tveka inte att ansöka redan idag. Vi hanterar ansökningarna löpande och sista ansökningsdag är 29 november 2023.

För att veta mer eller om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Line.Dedring@navigio.se, 070-849 95 51 från Navigio, vår partner i rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!

 Arvika
Västra Värmland är en fin plats på jorden. Det håller du säkert med om.

Varje dag ser vi våra kunder i ögonen och engagerar oss i samhällsutvecklingen i västra Värmland. Det känns både självklart och inspirerande. Vi är en bank som du kan lita på och som anstränger sig lite extra för ditt bästa.

Varje år låter vi en del av vinsten gå tillbaka till olika projekt och verksamheter som är till glädje för människorna här. Det känns väldigt meningsfullt att kunna bidra till att västra Värmland växer och utvecklas. Det är den riktiga vinsten!

På en av de vackraste platserna vi vet, finns sedan 167 år tillbaka Westra Wermlands Sparbank.

Med vår vision att vara det självklara valet som finansiell samarbetspartner vill vi skapa trygghet, bidra till tillväxt och återinvestera i en levande bygd. Vi förvaltar stolt vår gedigna historia och med den som bevis på vår anpassningsförmåga, skapar vi en bank för våra kunders behov och för en gemensam framtid.

Detta, tillsammans med våra värdeord: närhet, omtanke, framåtanda och kompetens är vad som gör vår bank unik och genom hela kundmötet sla värderingarna prägla vår verksamhet.

Våra sju fullservicekontor i Arvika, Eda och Årjängs kommuner är viktiga alternativ till mötesplatser, då vi vet att våra kunder sätter stort värde på det personliga mötet. Vi är 130 medarbetare som finns här för kunden och som arbetar för att behålla topplaceringen bland Sveriges banker*.

* enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI)

För mer information om Westra Wermlands Sparbank se www.wwsparbank.se

Dela sidan: