Skriv sökord

VD sökes till Södra Hestra Sparbank

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 30 juni, 2021

I mer än 140 år har Södra Hestra Sparbank med framgång verkat för en bättre bygd att leva och bo i. Vi söker en VD som med ett engagerat och närvarande ledarskap fortsätter att utveckla medarbetare och verksamhet för ökad marknadsandel och nöjda kunder.

Som VD leder och utvecklar du banken, är dess främsta företrädare och arbetar för att säkerställa bankens fortsatta framgång. Styrelsens förväntan är att du arbetar för att öka marknadsandelen, ha nöjda kunder och medarbetare och att vara ett attraktivt företag för kunder och som arbetsgivare. Ledarskapet är en viktig uppgift för att driva utveckling av såväl verksamhet som medarbetare.

Vi söker dig som haft framgångsrik ledarerfarenhet från strikt reglerad och komplex verksamhet och är redo för ett långsiktigt helhetsansvar. Du har både förståelse och engagemang för sparbanksidén, fristående bankverksamhet och mycket god finansiell kunskap.

Din profil skall vara affärsinriktad och din person präglas av stark drivkraft och stort intresse för utveckling. Ett närvarande och motiverande ledarskap är avgörande och med ett lyhört och förtroendeingivande sätt har du lätt för att bygga stabila och goda relationer. Din ledarstil bygger på stark kommunikativ förmåga där du skapar resultat genom att verka genom andra och inspirera till positiva samarbeten. Du kombinerar analys och struktur med flexibilitet och helhetssyn för att skapa bästa kundnytta.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast 11 augusti. Vid frågor ring Anna Åkesson på Maquire, 0763-38 87 96.

Södra Hestra Sparbank har sedan lång tid en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden inom verksamhetsområdet i Hylte och Gislaveds kommuner. Södra Hestra Sparbank är en fristående sparbank med ca 30 anställda och en affärsvolym på drygt 13 miljarder kr. Huvudkontoret ligger i Hyltebruk och ytterligare ett kontor finns i Burseryd. Genom ett nära samarbete med Swedbank och andra Sparbanker erbjuder man storbankens lösningar i kombination med den lokala bankens närhet, beslutskraft och flexibilitet. Läs mer på www.sodrahestrasparbank.se

Dela sidan: