Vd sökes till Fryksdalens Sparbank

Är du redo att ta ledningen i ett välskött och omtyckt företag med stark lokal förankring?

Som vd för Fryksdalens Sparbank är din främsta uppgift att bibehålla den höga verksamhetsnivå som finns idag, samtidigt som du driver verksamheten framåt strategiskt på ett effektivt och utvecklande sätt. Banken skall även i framtiden vara ett attraktivt företag för såväl kunder som personal. Vi erbjuder ett både intressant och utmanade arbete som spänner över många ansvarsområden.

 

Om dig

Du inspirerar och motiverar medarbetarna och organisationen till fortsatt utveckling och förändring.

För att lyckas i tjänsten behöver du gedigna kunskaper inom ekonomi och erfarenhet av ett arbete i ledande position. Du har stort intresse av att tillsammans med bankens medarbetare lösa de uppgifter som vi dagligen står inför. Du är affärsmässig, är bra på att kommunicera och har idéer hur våra tjänster möter kundernas behov.

Din kunskap inom ekonomi i olika former ger dig förmåga att förstå och omsätta förändringar i omvärlden till vår verksamhet. Du tycker det är roligt att vara vårt ansikte utåt och att marknadsföra vår bank. Erfarenhet från bankarbete är meriterande, men inget krav.

Vi förutsätter att du delar sparbankens grundläggande värderingar, dvs att banken har en stark lokal förankring och värnar om bygden.
 

Om tjänsten

 

  • Sista ansökningsdag: 2018-06-11
  • Ort: Sunne
  • Webcruiter ID:3834275600

 

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa vår samarbetspartner i denna rekrytering Testhuset, Bengt Libäck, 0705 94 72 77 eller Åse Leijon, 0702 20 62 60. Välkommen med din ansökan senast den 11 juni och du ansöker via www.testhuset.com

 

Om banken

Fryksdalens Sparbank är en lokal och fristående sparbank och den enda banken i världen med huvudkontor i Sunne, Värmland. Sedan 2012 har vi även ett kontor i Sysslebäck. Som sparbank har vi inga aktieägare, utan vi ägs av alla som bor, verkar och har sitt hjärta här. Vår vinst återinvesteras för att bygden ska blomstra. Vi är nämligen ingen vanlig bank. Fryksdalens Sparbank har en lång tradition av stort samhällsengagemang. Vi sponsrar många av bygdens ideella föreningar, vi är aktiva i flera projekt för att näringslivet ska utvecklas och vi engagerar oss i skola och entreprenörskap.
Banken har 30 anställda och vår affärsvolym är ca 8,3 miljarder.

Läs mer om oss på www.fryksdalenssparbank.se

Senast uppdaterad: 
2018-06-04