Skriv sökord

Varbergs Sparbank delade ut årets ungdomsledarstipendium

I samhället
Varbergs Sparbank, stipendieutdelning, ungdomsledarstipendium, ungdomsledarstipendier

Senast uppdaterad: 25 november, 2022

Varbergs Sparbanks mångåriga tradition med att dela ut stipendier till ideella ungdomsledare fortsätter. Nu är det dags för årets 10 stipendiater att få ta emot 10 000 kr var som belöning och stimulans för det viktiga arbete de gör för barn och ungdomar. Samtidigt får den förening som ledaren är verksam i 10 000 kr.

Totalt är det 200 000 kronor riktat till föreningsverksamhet med barn- och ungdomar i Varberg och Horredsbygden som delas ut. Ungdomsledarstipendierna finansieras av Sparbanksstiftelsen Varberg och mottagarna har valts ut av en jury, bestående av anställda i Varbergs Sparbank och representanter från Sparbanksstiftelsen Varberg. Underlaget med kandidater kommer in efter att man under ett par månader haft möjlighet att nominera sin ledare via ett formulär på bankens hemsida.

Igår delades tio ungdomsledarstipendium ut i samband med En kväll för föreningslivet, i Arena Varberg. Det var Varbergs Kommun och SISU som stod som arrangörer för kvällen.

Årets mottagare av Varbergs Sparbanks ungdomsledarstipendium:

  • Lars-Anders Callenberg, BK Albrekt
  • Per Tjernström, Varbergs Livräddningssällskap
  • Emelie Ohlsson, Rolfstorps GIF Gymnastik
  • Jan Johansson, Tofta GIF Fotboll
  • Andreas Åsberg,  Valinge IF
  • Håkan Persson, Varbergs Bois Brottning
  • Therese Rindkvist, Varbergs Bois FC
  • Annika Collén, Varbergs GIF Friidrott
  • Therese Noborg, Varbergs MTB
  • Peter Gustafsson, Varbergs Scoutkår

Om Varbergs Sparbank

Varbergs Sparbank har sitt säte och huvudkontor i Varberg. En affärsvolym på cirka 50 miljarder. Vi är cirka 150 anställda fördelade på telefonbank och 3 kontor. Våra kontor ligger i Varberg Torget , Tvååker och Veddige.
Vår verksamhet är lokal. Alla beslut fattas här – stora som små, av oss som känner kunden, verksamheten och marknaden. En unik närhet.

Sedan 1836 har vi – tillsammans med våra kunder – varit med och utvecklat vår stad till att bli en ännu bättre plats att leva och verka i för alla. Hela vår vinst stannar i Varberg. Genom att vara en finansiellt stark bank kan vi växa med Varberg och ge våra kunder möjligheter att utvecklas.
Vi är en av Sveriges mest solida banker med en soliditet på ca 21%.

Vår största samarbetspartner är Swedbank. Samarbetet omfattar framför allt produktsortiment, IT-stöd samt hypoteks- och fondverksamhet.
varbergssparbank.se

Dela sidan: