Skriv sökord

Tusentals Blekingebor såg Sparbanken i Karlshamns Kaffekalas Live

Corona I samhället

Senast uppdaterad: 22 februari, 2021

Kaffekalas Live som hölls på Sparbanken i Karlshamns bankens Facebooksida blev en riktigt succé. Som vanligt blev det förstklassig underhållning med musik, kryss och humor i ledning av de lokala underhållarna Nöjeskompaniet. Kaffe och kaka fick publiken denna gång stå för själva.

Se Kaffekalas Live i efterhand här på Sparbanken i Karlshamns Facebooksida (länk)
https://www.facebook.com/sparbankenikarlshamn/videos/181549956693241

På grund av pandemin fick bankens populära kaffekalas bli digitalt förra året, vilket blev mycket uppskattat.
– Det känns kul att vi nu kan bjuda på ytterligare ett Kaffekalas Live. Att kunna göra någonting att samlas kring och få med nästan alla de bitar som ett vanligt Kaffekalas innehåller känns bra i hjärtat. Särskilt att kunna göra något för de äldre som nu varit isolerade hemma under en väldigt lång tid på grund av coronaviruset. Men det är inte bara för seniorer, utan alla kan ta del av Kaffekalaset som hålls efter ordinarie arbetstid. Vi ser fram emot ett nytt underhållande Kaffekalas Live, säger Jonke Höglund, marknadschef, Sparbanken i Karlshamn.

Kaffekalas Live hålls på bankens Facebooksida den 18 februari kl. 19.00 och som vanligt blir det förstklassig underhållning med musik, kryss och humor i ledning av Nöjeskompaniet. Kaffe och kaka får publiken denna gång stå för själva.
– Vi vet att det är många som saknar kaffekalasen och eftersom det blev lyckat förra gången med ett digitalt kaffekalas känns det kul att få bjuda på ett till. Att kunna bidra med gemenskap och ge glädje känns väldigt kul och det är Sparbanken i Karlshamn som gör det hela möjligt. Sedan får vi se hur året blir ifall vi kan anordna kaffekalas som vanligt till hösten, säger Anders Jönsson, Nöjeskompaniet.

För mer information kontakta gärna:
Jonke Höglund, marknadschef, Sparbanken i Karlshamn
Telefon: 072 201 55 92

Anders Jönsson, Nöjeskompaniet
Telefon: 070 513 41 55

Dela sidan: