Skriv sökord

Tjörns Sparbank söker Försäkringsrådgivare Liv & Pension

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 8 juni, 2021

Vill du bli vår nya kollega? Tjörns Sparbank söker en engagerad medarbetare till företagsavdelningen.

 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Som försäkringsrådgivare hanterar du bankens företagskunder själv eller tillsammans med någon av kollegorna på avdelningen. Din uppgift blir att utveckla försäkringsaffären med befintliga och nya företagskunder. Du arbetar i nära samarbete med våra företagsrådgivare med att ge råd utifrån ett helhetsperspektiv gällande tjänstepensioner och försäkringar utifrån varje enskild kunds behov.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för försäkringsaffären, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och brinner för att hitta nya affärsmöjligheter.

Du är en teamspelare som visar engagemang och tar ansvar, är positiv, flexibel och prestigelös med god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och social med förmågan att skapa tillit och förtroende.

Tjänstens formella krav är Livdiplom, SwedSec-licens samt Försäkringsdistributionsrätt. Tidigare erfarenhet från arbete med försäkringsrådgivning är ett krav.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning.

Frågor och ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av företagsmarknadschef Thomas Hedström, 0304-67 68 68 alternativt thomas.hedstrom@tjorns-sparbank.se.

Facklig representant för Finansförbundet Mathias Cedergrund nås på telefon 0304-67 88 05 alternativt mathias.cedergrund@tjorns-sparbank.se.

Välkommen att mejla din ansökan och CV senast 27 juni till HR-specialist elisabeth.andersson@tjorns-sparbank.se.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Vi bryr oss om

Tjörns Sparbank är bygdens bank och inte en bank i mängden. Ända sedan 1906 har vi jobbat efter samma grundidé. Att sparande är för alla människor och att en sparbanks vinst ska återinvesteras i bygden så att den kommer till nytta för många. Idag har vi tre kontor på Tjörn, alla med engagerad personal och personlig service. Och än idag följer vi sparbanksidén. Att hjälpa människor och företag att förverkliga sina drömmar genom en sund och hållbar ekonomi och samtidigt göra vår bygd till en bättre plats. Det är därför vi stöttar massor av lokala föreningar och initiativ inom idrott, kultur, samhälle och skola. Det tror vi att många har glädje av.

Dela sidan: