Skriv sökord

Tidaholms Sparbank söker Kontorschef till kontoret i Mullsjö

Lediga tjänster
solljus

Senast uppdaterad: 9 oktober, 2020

Tycker du om att arbeta med människor och affärer? Är du lyhörd, kommunikativ, strukturerad och en lagspelare? Då är tjänsten som kontorschef på vårt Mullsjökontor något för dig!

Om Tidaholms Sparbank
Vi i Tidaholms Sparbank tror på en bankverksamhet som präglas av engagemang, personlighet och tillgänglighet. Vår lokala förankring och unika möjlighet att vara en del i samhället är ett av verksamhetens fundament. Vi har kontor i Tidaholm och i Mullsjö och det är därifrån vi driver vår verksamhet. Tidaholms Sparbank har funnits i över 100 år och banken har byggts upp för att vara en stabil bank där kunderna kan känna sig trygga. Vi är också en miljöcertifierad bank och arbetar aktivt för att skapa en hållbar utveckling där vi lever och verkar.

Om rollen
I rollen som kontorschef på bankens Mullsjö-kontor ansvarar du för aktiviteter och bearbetning av Mullsjökontorets privatmarknad, där du även kommer ha egna kunder inom privatmarknaden som du arbetar med. Du har personalansvar och ingår i bankens ledningsgrupp där du förväntas vara aktiv i frågor som rör hela bankens utveckling och framtid. Fler arbetsuppgifter och ansvarsområden innefattar bland annat schemaläggning, genomförande av marknadsaktiviteter och kundaktiviteter samt regelefterlevnad vad gäller penningtvätt. Arbetet utförs i huvudsak på kontoret i Mullsjö men arbete i Tidaholm förekommer också.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och affärer. Du är lyhörd, kommunikativ, har ett strukturerat arbetssätt och är en prestigelös lagspelare. Vidare har du ett coachande, följsamt ledarskap med förmågan att skapa engagemang och arbetsglädje.

Vi tror att erfarenhet från bankverksamhet samt någon form av utbildning inom ekonomi är en förutsättning för att lyckas i denna roll och vi ser ekonomiutbildning på högskolenivå som en merit. Har du dessutom ledarerfarenhet och/eller erfarenhet av kreditgivning är det också goda meriter.

Tillträde och varaktighet
Tjänsten är en heltidstjänst.
Tillträde efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning.

Ytterligare information
Vill du veta mer eller har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta VD Jan Blennow tel. 0502-185 59, jan.blennow@tidaholms-sparbank.se.

Ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan på https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/mullsjo/tidaholms-sparbank-soker-kontorschef-till-mullsjo.

Sista ansökningsdag
2020-11-06

Kontaktinformation
VD Jan Blennow tel. 0502-185 59 jan.blennow@tidaholms-sparbank.se
Privatmarknadschef Gunilla Karlsson tel. 0502-185 12 gunilla.karlsson@tidaholms-sparbank.se
Facklig representant Oscar Persson tel. 0502-185 67 oscar.persson@tidaholms-sparbank.se

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.