Skriv sökord

Sparbanksbonusen till Nyckelkunder gynnar lokal handel i Bergslagen

I samhället Lokalt perspektiv
Sparbanksbonus, Sparbanksbonusen, Bergslagens Sparbank
Maria Wadsten Andersson, som driver Marias Chokladmakeri i Kvarteret Bryggeriet i Nora tar emot Sparbanksbonusen.

Senast uppdaterad: 8 december, 2022

Ännu en omgång av Sparbanksbonusen avklarad – och därmed har mer än en miljon kronor extra genererats till den lokala handeln i Bergslagen, tack vare Bergslagens Sparbanks kunder.

Varje år sedan hösten 2018 delar Bergslagens Sparbank ut en värdecheck på 100 kronor till sina Nyckelkunder, som idag är cirka 11 000 personer. Denna värdecheck kan användas som betalning hos olika detaljhandlare i de fyra kommuner som banken finns i: Lindesberg, Nora, Ljusnarsberg och Storfors. På så vis kan bankens Nyckelkunder både unna sig, eller någon annan, något trevligt och samtidigt gynna den lokala handeln.

Växande antal handlare som får bonus

Under årens lopp har antalet ställen som tar emot Sparbanksbonusen stadigt ökat. Vi träffar en handlare som nyligen anslutit sig till denna skara: Maria Wadsten Andersson, som driver Marias Chokladmakeri i Kvarteret Bryggeriet i Nora.

– Jag tycker att upplägget med Sparbanksbonusen, med en lokal bonuscheck, är ett fantastiskt initiativ. Satsningen är otroligt uppskattad av de som får dem, samtidigt som de också ger ruljangs i den lokala handeln, säger Maria.

Lokal ekonomi

I år var det första gången som Marias Chokladmakeri var med i Sparbanksbonusen och hon vill gärna vara med igen.

– Det har varit roligt och gått bra, även om jag kom in lite sent. Lite förargligt när en del kunder glömt sin bonuscheck hemma bara, fast då får de ju anledning att komma tillbaka, förklarar Maria.

Våra kunder och bidra till bygdens utveckling

– Sparbanksbonusen är ett tydligt exempel på hur vi, som Sparbank med starkt lokalt fokus, brinner för att göra nytta för våra kunder och bidra till bygdens utveckling. Genom att ge våra Nyckelkunder en värdecheck som de kan använda hos lokala handlare bidrar vi till att pengar stannar kvar i Bergslagens ekonomiska kretslopp. Vi finns till för de som bor och verkar i Bergslagen och det som är bra för dem, är bra för Bergslagen, säger Cecilia Jeffner, vd på Bergslagens Sparbank.

Om Bergslagens Sparbank

Bergslagens Sparbank verkar i och för Bergslagen. Du känner igen oss på det lokala engagemanget och vårt starka kundfokus. Vi finns där våra kunder finns och utgår alltid ifrån kundernas behov, när vi utformar rätt produkter och tjänster för kunden.

Vi vet att en fungerande bank är viktigt för att marknaden ska vara välmående. Genom ett ytterst decentraliserat arbetssätt ihop med både lokala kontor och modern teknik, är vi i princip tillgängliga för dig dygnet runt. Vi har privat- och företagsrådgivare med mandat att fatta egna beslut i affärsfrågor som berör dig. Det betyder snabba beslut och klara besked för dig som kund.

Genom egna projekt och sponsring som exempelvis Drömjobbet och Bergslagens Sparbank Cup, eller via vår ägare, Sparbanksstiftelsen Bergslagen, bidrar vi till Näringsliv, Forskning, Utbildning, Idrott och Kultur i Bergslagen. Därmed är du, som kund i Bergslagens Sparbank, med och utvecklar samhället vi bor och verkar i. Tillsammans berikar vi Bergslagen.

Tänk dig att varje match är en hemmamatch, där alla parter vinner. Det är så vi jobbar i Bergslagens Sparbank. Vi är Hängiven dig.
bergslagenssparbank.se

Dela sidan: