Skriv sökord

Sparbanken Västra Mälardalen satsar på lokal handel under jubileumsåret

Aktuellt I samhället
Nu är årets Sparbanksbonus ute hos ungefär 25 000 av Sparbanken Västra Mälardalens kunder.
I år jubilerar banken, och fyller 175 år. ”Därför är också varje Sparbanksbonuskort laddat med 175 kronor.” förklarar Mikael Bohman, VD på Sparbanken. Det betyder alltså att drygt 4,2 miljoner kronor kommer den lokala handeln tillgodo genom Sparbanksbonusen i år.

Precis som förra gången kommer Sparbanksbonusen i form av ett digitalt presentkort. Bonusen kan användas i någon av butikerna som är anslutna till den ekonomiska föreningen Västra Mälardalen Handel.

– Under året kommer våra kunder dessutom kunna vara med och bidra till lokal handel ännu mer. Under perioden april till december skänker vi 10 kronor per köp, upp till 175 000 kronor, till den lokala handeln när man betalar med vårt eget betal- och kreditkort Västra Mälardalskortet i någon av butikerna i regionen, förklarar Mikael Bohman. 

Varför är lokal handel viktigt för er på Sparbanken?

– För oss är all lokal utveckling viktig. Lokal handel har alltid legat Sparbanken Västra Mälardalen varmt om hjärtat, och sedan 2008 har vi delat med oss i form av Sparbanksbonus med nästan 22 miljoner. Genom Sparbanksbonusen kan vi både premiera de kunder som har många tjänster hos oss, och samtidigt främja den lokala handeln. Det tycker vi är en lysande kombination, förklarar Mikael Bohman.

– Vi är glada att Sparbanken värnar om det lokala. Tack vare Sparbanksbonusen har vi till exempel kunnat implementera ett nytt, gemensamt presentkortssystem som gör det möjligt för oss att ha ett presentkort som gäller i alla våra butiker, säger Peter Hatz, ordförande i Västra Mälardalen Handel, där ett 70-tal butiker och handlare är medlemmar i dag. 

För mer information

Mikael Bohman, VD

Telefon 0221–344 58

Mobil 070–556 52 35

E-post mikael.bohman@sparbankenvm.se

Fakta om Sparbanken Västra Mälardalen

Sparbanken Västra Mälardalen är en äkta Sparbank. Det innebär bland annat att vi inte har några aktieägare. Istället har vi en idé som går ut på att varenda krona som våra kunder sparar hos oss ska stanna kvar i det lokala ekonomiska kretsloppet och främja Västra Mälardalens utveckling. Och de pengar vi tjänar ska komma till nytta för alla som bor och verkar här i trakterna.

Sparbanken Västra Mälardalen har ca 85 anställda vid fyra kontor i Köping, Arboga, Kungsör och Kolsva. För mer information om Sparbanken Västra Mälardalen besök www.sparbankenvm.se.

Lena Karlsson
Lena Karlsson
lena.karlsson@sparbankerna.se
Dela sidan: