Skriv sökord

Sparbanken Västra Mälardalen söker en medarbetare med fokus på AML till avdelningen för ekonomi och administration

Lediga tjänster

Senast uppdaterad: 15 maj, 2020

Vi förstärker med fler medarbetare på avdelningen ekonomi och administration och söker dig som vill vara med och driva Sparbanken Västra Mälardalen framåt. Hos oss arbetar du i en verksamhet med korta beslutsvägar, och du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa.

Om jobbet
Tjänsten innebär i huvudsak att arbeta med uppgifter inom regelverken penningtvätt och terroristfinansiering. Dina främsta arbetsuppgifter är att jobba aktivt med att säkerställa bankens kundkännedom och se till att den är uppdaterad och håller hög kvalité. En stor del av arbetet ägnas åt utredningar, analyser, kundkännedomsuppföljning och rekommendationer till övriga organisationen. Du kommer även att stötta upp med övriga arbetsuppgifter inom ekonomi och administration.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Vem är du?
Du har redan vissa kunskaper om AML-regelverk, samt besitter en analytisk förmåga. Du har god IT-vana då mycket av arbetet går ut på att analysera data utifrån kundernas beteenden samt göra strukturerade kunduppföljningar. Vi tror också att du är en serviceinriktad person med god social förmåga samt stark integritet. Eget initiativtagande är en drivkraft hos dig och du har en vilja att lära dig nya saker.

Om oss
Som äkta Sparbank bedriver vi verksamhet på ett annorlunda sätt än andra banker. Vår idé är att göra nytta för våra kunder och för Västra Mälardalen. Vi har inga aktieägare utan vårt överskott återinvesteras i Västra Mälardalen, i företagande, kultur och idrott.

Läs gärna mer om oss på www.sparbankenvm.se eller följ oss på sociala medier @sparbankenvm.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan och CV, gärna så snart som möjligt då vi gör löpande urval, och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, som är den 5 juni 2020. Ansök via e-post till rekrytering@sparbankenvm.se

Vill du veta mer?
Frågor om tjänsten besvaras av Johan Grunditz, Chef Ekonomi och Administration, tel 0221-344 56, e-post johan.grunditz@sparbankenvm.se

Facklig företrädare för Finansförbundet är Susanne Sirby, tel 0589-875 07,
e-post susanne.sirby@sparbankenvm.se