Skriv sökord

Sparbanken Västra Mälardalen ger 2,5 miljoner till lokal handel

I samhället Sparbanksidén
Sparbanken Västra Mälardalen delar ut 2,5 miljoner till lokal handel
Sparbanken Västra Mälardalens marknadschef Denny Hedenström delar ut Sparbanksbonus till alla kunder.

Senast uppdaterad: 1 februari, 2023

Sparbanksbonusen är ett sätt för Sparbanken Västra Mälardalen att ge tillbaka till sina kunder. 100 kronor laddat på ett presentkort som bara fungerar i Köping, Arboga och Kungsör delas ut till cirka 25 000 av bankens kunder.

Det är också ett sätt att stötta den lokala handeln i Köping, Arboga och Kungsör som får 2,5 miljoner i denna omgång av Sparbanksbonusen. Det kan också bli en effekt att fler upptäcker vad som finns att tillgå i närområdet.

– ”Win-win, helt enkelt”, säger bankens marknadschef Denny Hedenström och fortsätter. Vi ger Sparbanksbonus till drygt 25 000 av våra kunder, som tack för att de väljer oss som bank. Bonusen är också ett bra exempel på hur vi skiljer oss från många andra banker – att vi ger tillbaka av vår vinst till de som bor, lever och verkar just här i Köping, Arboga och Kungsör.

2,5 miljoner till lokal handel – här kan bonusen användas

Bonusen fungerar i alla butiker anslutna till Västra Mälardalen Handel – totalt drygt 80 butiker, frisörer, caféer och restauranger.

Bonusen som delas ut nu i denna bonussäsong går att använda fram till 31 mars. En lista över var man kan använda bonusen finns på Sparbanken Västra Mälardalens hemsida www.sparbankenvm.se/sparbanksbonus

Sparbanksbonus sedan 2008

Sparbanken Västra Mälardalen har delat ut Sparbanksbonus i 15 år nu, vilket gett många miljoner till lokal handel. Bonusen består av ett presentkort som endast kan lösas in i butiker i Västra Mälardalen. På så sätt premieras Sparbankens kunder, samtidigt som den lokala handeln främjas. Sparbanksbonusen ger därmed skjuts till det lokala ekonomiska kretsloppet.

Om Sparbanken Västra Mälardalen

Sparbanken Västra Mälardalen är en lokal Sparbank. Det innebär bland annat att banken inte har några aktieägare. Istället har finns en idé som går ut på att varenda krona som kunderna sparar ska stanna kvar i det lokala ekonomiska kretsloppet och främja Västra Mälardalens utveckling. Och de pengar banken tjänar ska komma till nytta för alla som bor och verkar här i trakterna.
sparbankenvm.se

Dela sidan: